GTA 5'teki at yarışı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Şimdi bir mahalle bilgisayarcısına gitsem. Ve ona 20TL falan versem. Gidipte dual boot olarak pop os kurar mı?
Evet. Ama bir tane bilgisayarcı var o parça falan çalmıyor. Ancak o da bilmez linux'uDual boot'un ne olduğunu bilmez gider Windows'u silipte kurar. Bu devirde artık bilgisayarcılara güvenilmez. Geçen bir bilgisayarcıya gitmiştim ben adamdan daha çok şey biliyordum.
Benim anlamadığım neden insanlar kafasına göre bilgisayarcı açıyor. Salda mesleği işin ehli birisi yapsın. Ben sadece CS:GO oynayan bir mağara adamı olarak o bilgisayarcıdan daha çok bilgisayardan anlıyor olmam çok komik.Evet. Ama bir tane bilgisayarcı var o parça falan çalmıyor. Ancak o da bilmez linux'u.
Aynen.Benim anlamadığım neden insanlar kafasına göre bilgisayarcı açıyor. Salda mesleği işin ehli birisi yapsın. Ben sadece CS:GO oynayan bir mağara adamı olarak o bilgisayarcıdan daha çok bilgisayardan anlıyor olmam çok komik.
Tamam. Ama ben kurarsam ve hata yaparsam windows 10 gider. En azından PC'ciye kızabilirim. Neyse bu iş görür mü?Bence kendiniz kurmanız daha önemli çünkü 2 gün sonra farklı dağıtımlara geçmek isteyince yine bilgisayarcıya gitmekten iyidir