• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bir Avatar Bir öneri..

Pesimistyle!

Profesör
22886131.png

bthnktn Arkadaşımızın avatarını görünce aklıma geldi sitede avatar boyutu 120x120 yeterli olmadığını herkes biliyor.
Bu konuda anket açmaya gerek olmadığını düşünüyor ve boyutunun biraz büyütülmesini istiyorum.
Bu konuda onlarca ayrı ayrı başlık açıldığınıda biliyorum.

Merak ettiğim SDN'nin bu konuda bir çalışması varmı?

Şuan avatarımda olan bebeği 19.4 kb yapabilmek için ak ile karayı seçtim.
Tamam alternatif programlarla öyle böyle hallediyoruz ancak bu seferde görüntüsü hiç hoş durmuyor.

ZorhaK
arkadaşımızın geçen açtığı bu konudaki gibi güzel yorumlar yazmak isterdim ama sanırım önce bu avatar konusunu haletmemiz lazım.

Gelecek cevap;
Hayır arkadaşlar şuanda öyle bir düşüncemiz yok.Eğer bir gelişme olursa bunu sizlerle paylaşırız...

Daha önce bir çok kez bunu ben ve bazı arkadaşlar dile getirdi amma velakin durum ortada:)

64,0 KB yapmışlar ama malesef o bile çok az.

İyi hatırlattın ben yine bir derleme yapayım..Bakalım şanslı üyelerimiz kimler oalcak:D

Boyutlar daha yeni artırıldı. :)

Herkes kendi posterini mi koymak istiyor yoksa? Bu avatar merakı nedir dostlar :)
İcabında bir piksel bile yeter yahu, maksat renginizi belli etmek :)

Boyutlar şuan için yeterli..:)

Bence boyut büyütülebilir. Daha şık durur hemde :)

1024x786 olsa ne güzel durur :D

Şu andaki sistem bence gayet iyi.

Ayrıca benim avatar 800x600 gibi büyük bir boyuttaydı.Direk link verdim.Ufaltıcam diye hiç uğraşmadım yani. :huh:

Ben Yüklerken sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum :D Avatarı ne zaman yüklediğimide hatırlamıyorum gerçi :D

Sayfanın yarısını kaplayan avatarlara gerek yok.

avatarlar mevcut şekilde devam edecek arkadaşlar teklifiniz için tsk.ler

Önemli olan boyutu değil, işlevi arkadaşlar. Bunu hala anlayamadınız mı? :D :mrgreen:

Herhalde hepinizde msn ve msn plus vardır. Sdn'de avatar olarak kullanmak istediğiniz resimi msn resiminiz yapın sonra msn penceresinde kişi kartınızdan kişi bilgilerini gösterin resmi kaydet deyin. Buraya sığacak şekilde kaydediyor msn avatarı boyutunda. Evet küçük ve çözünürlüksüz duracaktır ama istediğini resimi avatar yapamamaktan iyidir.

Google'a yazıyorum imagesize:120x120 'isim' diye sorun olmuyo :D
Yada photoshopta küçültüyorum :)

Arkadaşlar istediğiniz avatarı koyamıyorsanız paintte şu şekilde 120x120 ayarlamayı yapabiliyorsunuz :)
hs89i0.jpg