Bir ağ programı arıyorum

Reaksiyon puanı
189
Qos un amacı modeme bağlı olan kullanıcılara yada o modem üzerindn çalışan uygulamalara bağlantı hızı atamaktır. Qos ile bağlantı hızını cözebilir. Dosya paylaşımınıda bilgisayarların çalışma gruplarını ayarlayarak rahatlıkla kullanabilirsin programa ihtiyacın yok.

QoS sadece çeşitli uygulamaların bağlantı önceliğini ayarlamak için kullanılır. Örneğin ağdan oyun oynuyorsundur ve lag fazla oluyordur. Oyunun portlarına öncelik atarsın va lag'ı azaltırsın. Genel bandwidth üzerinde ayarlama yaptırmaz QoS. Ayrıca her cihaz üzerinde bu kadar detaylı ayar da olmayabiliyor...

Peki bunaları kapsayan bizi uğraştırmıcak bi program tavsiyen varmı ?

Öyle yazılımlarla işim olmadığı için kullanmıyorum. Kaldı ki anlattıklarımın bu kadar uzun olmasına bakma. Kısacık işlemler hepsi...

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
QoS sadece çeşitli uygulamaların bağlantı önceliğini ayarlamak için kullanılır. Örneğin ağdan oyun oynuyorsundur ve lag fazla oluyordur. Oyunun portlarına öncelik atarsın va lag'ı azaltırsın. Genel bandwidth üzerinde ayarlama yaptırmaz QoS. Ayrıca her cihaz üzerinde bu kadar detaylı ayar da olmayabiliyor...

Öyle yazılımlarla işim olmadığı için kullanmıyorum. Kaldı ki anlattıklarımın bu kadar uzun olmasına bakma. Kısacık işlemler hepsi...

Çok teşeküreler tavsiyelrin için :D

black-hawk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ttnet ten 32 mbps lik internet alıp kendime ve komşularıma dağıtıcaktım ama ttnet i aradım AKK(adil kullanım kotası) varmı diye varmış o an çok sinirlendim :cursing: BTK yı aradım adamın dediği sadece internet sayfamızdan şikayetçi olabirsiniz dedi adama saten binlerce kişi o form u doldurup göderdi sonuç yok :cursing: dedim.Adam inatla sadece odan şikayet edebilirsizi dedi.

Arkadşalar anlıcanız hızınız 100 mbps olsa bile AKK var nası bi dünya anlamadım bu saten 1 yada 2 güne o kotayı aşarsın ve 1 mbps hızla dolaşırsın.Sonuçta benim iş yatı ... Ama bu olayı düzelmeleri lazım :mad: