UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
B550 mh anakartim var, sitesinden son sürümünü indirdim kurdum fakat hicbise degismedi, yanlismi kurdum,nasil kurmam lazim, ekran yine ayni degismedi, yardimci olabilirmisiniz
Boyle bir ekran verdi, deleteden biosa girdim, ramin frekansini artirdim sonra pc yi kapattim, kaydetmeyi unuttum, simdi neyapmam lazim benim
Ilgilenebilcek hic kimse yokmu
?
Mesaj otomatik birleştirildi:
F12 ye girdim hemen, usb den indirigim dosyayi sectim indirdi,B550 mh anakartim var, sitesinden son sürümünü indirdim kurdum fakat hicbise degismedi, yanlismi kurdum,nasil kurmam lazim, ekran yine ayni degismedi, yardimci olabilirmisiniz
Boyle bir ekran verdi, deleteden biosa girdim, ramin frekansini artirdim sonra pc yi kapattim, kaydetmeyi unuttum, simdi neyapmam lazim benim
Bu ekrani guncelleme bittikten sonra verdiB550 mh anakartim var, sitesinden son sürümünü indirdim kurdum fakat hicbise degismedi, yanlismi kurdum,nasil kurmam lazim, ekran yine ayni degismedi, yardimci olabilirmisiniz
F12 ye girdim hemen, usb den indirigim dosyayi sectim indirdi,
Boyle bir ekran verdi, deleteden biosa girdim, ramin frekansini artirdim sonra pc yi kapattim, kaydetmeyi unuttum, simdi neyapmam lazim benim![]()
Ilgilenebilcek hic kimse yokmu

Son düzenleme: