Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Direkt olarak pili çıkar, 3 saat bekle, bütün düğmelere bas, Tamamdır.
Direkt olarak pili çıkar, 3 saat bekle, bütün düğmelere bas, Tamamdır.
o bilgisayar kimin? senin değil mi? az düşün şifreyi hatırlarsın korkma... 8 karakterli bir şey olsa gerek...Kasadaki pimi söküp takın demeyin onu biliyorum başka çözümler arıyorum ...
--------------------------------------
İlgi ve alakanız için Teşekkürler...
hayır benim değil staj gördüğüm yerde eski stajer koymuş şifreyi yanlışlıkla yapamamış bana kaldı benden yapmam bekleniyoo bilgisayar kimin? senin değil mi? az düşün şifreyi hatırlarsın korkma... 8 karakterli bir şey olsa gerek...
desktop mu? bios resetlemek için ASUS anakartlarda power tuşuna 10sn basınca resetleniyormuş... diğer anakartlarda jumper denen parça oluyor onu 2 pine takıp sistemi açıyor ( çalıştırıyorsun... ) sonra kapatıp tek pinde duracak şekilde takıyorsun bunu güç kablosu monitör dahil sökük iken yap bazı güç kaynakları elektrik kaçağı yapabiliyor... toprak hattını nötr ile birleştiren elektrikçiler yüzünden elektrik çarpabilir ki bazısı direkt ölebiliyor...hayır benim değil staj gördüğüm yerde eski stajer koymuş şifreyi yanlışlıkla yapamamış bana kaldı benden yapmam bekleniyo
jumper yoktu baktık kısa devre yaptık 20 sn basılı tuttum power tuşunu olmadı dün bir şey denedik hiren boot cd sinden bilgisayarı cd den başlattık şifre kırma yaptık daha sonra formatladık şu an çalışıyor. Teşekkür ederim yardımlarınız içindesktop mu? bios resetlemek için ASUS anakartlarda power tuşuna 10sn basınca resetleniyormuş... diğer anakartlarda jumper denen parça oluyor onu 2 pine takıp sistemi açıyor ( çalıştırıyorsun... ) sonra kapatıp tek pinde duracak şekilde takıyorsun bunu güç kablosu monitör dahil sökük iken yap bazı güç kaynakları elektrik kaçağı yapabiliyor... toprak hattını nötr ile birleştiren elektrikçiler yüzünden elektrik çarpabilir ki bazısı direkt ölebiliyor...