Scalh
Doçent
Beyler elimde Casper Nirvana NB 15.6 model laptop var. BIOS açmak için F2 basın diyor. Basıyorum, Please Wait diyor, tekrar Windows açılıyor çıldıracağım ne yapabilirim?
Beyler elimde Casper Nirvana NB 15.6 model laptop var. BIOS açmak için F2 basın diyor. Basıyorum, Please Wait diyor, tekrar Windows açılıyor çıldıracağım ne yapabilirim?
Merhaba, dediğim gibi kendi sitesinde ve açılış ekranında F2 gözüküyor. Bunun haricinde diğer F tuşları, Del, Tab ve ESC tuşlarını da denedim fayda etmiyor. Format atmak için girmem gerekiyordu farklı yöntemle çözdüm. HDD'yi söküp başka bilgisayara taktım ve sıfırladım. Daha sonra USB'yi taktım. Boot edecek tek aygıt USB olduğu için mecburen oradan başlattı ben de formatımı attım. Yardımlarınız için teşekkürler.Merhaba,
kullanma kılavuzunda veya ilgili web sitesinde F2 ile açıldığından emin olun. Emin olduğunuzu biliyorum ileri düzel bir kullanıcı olduğunuz için ama yine de farklı bir seçenek ihtimalini göz önünde bulundurun. Mesela bazı laptoplar del, bazıları f2, bazıları f1 gibi seçenekler kullanabiliyor. Ayrıca ilk açıldığında bilgiler yerine herhangi bir üretici firma resmi geliyorsa tab tuşu ile geçebiliyor musunuz dener misiniz lütfen ?
Saygılarımla
aynı sıkıntı su anda bendede var casper nirvana ultrabook kullanıyorum ve format atmam lazım atamıyorum arkadaş gibi hdd yi çıkartmak istesem bu sefer bütün pc alüminyum oldugundan yamulucağından korkuyorumBeyler elimde Casper Nirvana NB 15.6 model laptop var. BIOS açmak için F2 basın diyor. Basıyorum, Please Wait diyor, tekrar Windows açılıyor çıldıracağım ne yapabilirim?
Setup.exe ile kurtarma seçekleri kısmından kuracaksınız. Bu sorun sadece Phoenix UEFI ve düz Phoenix lerde var.aynı sıkıntı su anda bendede var casper nirvana ultrabook kullanıyorum ve format atmam lazım atamıyorum arkadaş gibi hdd yi çıkartmak istesem bu sefer bütün pc alüminyum oldugundan yamulucağından korkuyorum