Bios update ardından açılmama sorunu

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asus N61JQ kullanıcısıyım. Asus'un kendi sitesinden bios update dosyasını indirdim.Daha sonra biostan update yaptım. Verifying dedi işlem tamamlandı. Ekranda 'shutdown in 2 seconds' dedi ve 2 saniye sonra bilgisayar kapandı. bilgisayarı tekrar açmak için güç düğmesine bastım ancak ne ışık yandı ne bi hareketlilik oldu. Fişte ve bataryada ayrı ayrı denedim ama bilgisayar açılmıyor.Sizce sorun ne olabilir?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bios isi riskli istir sorun yoksa keske güncellemeseydin. servise gidiceksin.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
garanti kapsamından çıkmış mıdır?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aşağıdaki sayfadaki 3. madde ile bir ihtimal çözebilirsin.
Link

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sanmıyorum garanti kapsami disina cikacagini ama emin degilim.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O zaman ingilizce bilgin varsa http://support.asus.com/ bu adresten destek alabilirsin. Yada bir umut servise gönderebilirsin.

İşini biraz daha kolaylaştırayım. Sorununu ingilizce olarak aşağıdaki linkten gönder. Sana geri dönüş yapılacaktır.
Destek talep formu

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Asus'un sitesini araştırdım fakat yardımcı olacak birşey bulamadım. Bana servis yolu gözüktü sanırım...

İşini biraz daha kolaylaştırayım. Sorununu ingilizce olarak aşağıdaki linkten gönder. Sana geri dönüş yapılacaktır.
Destek talep formu

Teşekkür ederim bunu bir deneyeyim . Uygun bir cevap gelmezse servise gönderirim artık.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Büyük ihtimal ile yanıt gelir. 1-2 gün bekle. Gelen yanıt yardımcı olmazsa o zaman son çare servise gönderirsin.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bilgilendirma amaçlı bir mesaj yazayım. Notebook'u servise verdim pazar günü Vatan bilgisayar topkapı şubesinden. Ertesi hafta salı günü elime geçti. Servis gerçekten çok hızlı.Çok memnun kaldım. Anakartı değiştirmişler, bir ücret talep etmediler.