Soru Bios menüsünde Advanced yok

fatihcrkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarım laptop, bugün freedos olarak aldım ve windows 11 yükledim. valorant yükledim ve girdim tpm hatası verdi. bios ayarlarından açık olmasına rağmen sistem bilgisinde kapalı olarak görünüyor. ne yapmaya çalıştıysam açamadım. bilgisayar hp ve bios menüsünde advanced yok nasıl yapacağım?

Çözüm
büyük ihtimalle yüklediğin windows 11 tpm lock olan versiyonlardan. bu ve bunun gibi versiyonlar win 11 yüklenemeyen pcler için hazırlanıyor. orjinal sürüm olanlardan kurarsan sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
demek istediğini anladım çünkü rufus'tan belleğe yüklerken seçenekler çıktı ve hiçbir özelleştirme yapmadım yani hepsini kapattım ve öyle yükledim. kısacası orjinal haliyle şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

HP PCs - Secure Boot (Windows) | HP® Customer Support buradan bakıp açabildim security boot'u

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
büyük ihtimalle yüklediğin windows 11 tpm lock olan versiyonlardan. bu ve bunun gibi versiyonlar win 11 yüklenemeyen pcler için hazırlanıyor. orjinal sürüm olanlardan kurarsan sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

fatihcrkc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demek istediğini anladım çünkü rufus'tan belleğe yüklerken seçenekler çıktı ve hiçbir özelleştirme yapmadım yani hepsini kapattım ve öyle yükledim. kısacası orjinal haliyle şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

HP PCs - Secure Boot (Windows) | HP® Customer Support buradan bakıp açabildim security boot'u

Son düzenleme:
Çözüm