Gizemli Jojuk 123
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 118
arkadaşlar bilgisayarım bir laptop fakat bıos giremiyorum f2-del-f10 ve f12 tuşlarını denedim fakat bıos açılmadı?
Laptobunuzun marka ve modeli nedir peki? Birde hangi Windows yüklü. msinfo32'den ekran görüntüsü atabilir misiniz?arkadaşlar bilgisayarım bir laptop fakat bıos giremiyorum f2-del-f10 ve f12 tuşlarını denedim fakat bıos açılmadı?
casper excalibur g770 windows 11 ekran görüntüsü atayımLaptobunuzun marka ve modeli nedir peki? Birde hangi Windows yüklü. msinfo32'den ekran görüntüsü atabilir misiniz?
BIOS'a şu şekilde girebilirsiniz:casper excalibur g770 windows 11 ekran görüntüsü atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 175497
bi deniyim teşekkür ederim şimdidenBIOS'a şu şekilde girebilirsiniz:
1. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın. Lütfen bekleyin yazısı gelene kadar basılı tutmaya devam edin.
2. Mavi bir ekran gelecek bir seçenek belirleyin diye. Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>UEFI Donanım Yazılımı ayarlarına tıklayıp yeniden başlata basın.
BIOS'a bu şekilde girebilirsiniz. ? İnşAllah olur.
açıldı biosum çok teşekkürlerBIOS'a şu şekilde girebilirsiniz:
1. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın. Lütfen bekleyin yazısı gelene kadar basılı tutmaya devam edin.
2. Mavi bir ekran gelecek bir seçenek belirleyin diye. Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>UEFI Donanım Yazılımı ayarlarına tıklayıp yeniden başlata basın.
BIOS'a bu şekilde girebilirsiniz. ? İnşAllah olur.