Binbir Gece'nin Finali Canlı

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Binbir Gece, finaliyle Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atacak ve 11 kamerayla canlı olarak çekilecek.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu Binbir Gece'nin canlı yapılacak finalini anlatıyor...

Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle bu sezon hem dizi yapımcıları hem de oyuncular çok mutlu, çünkü erken tatile çıkacaklar.

Geçtiğimiz yıllarda haziran sonunu bulan sezon finalleri, bu yıl mayıs sonundan itibaren tek tek yayınlanmaya başlayacak.

Bazıları da ekrana veda edecek...

Haziran başı gibi bitmesi planlanan dizilerden biri de Binbir Gece.

Ancak Binbir Gece, finaliyle Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atacak ve 11 kamerayla canlı olarak çekilecek.

Böyle bir uygulama daha önce hiç yapılmadı.

Diziler çekilip montajlandıktan sonra yayına verilir.

Bir dizi filmin canlı çekilmesi imkansıza yakın bir şey.

İşte Binbir Gece bu imkansızı gerçekleştirecek ve finali canlı olarak yayınlayacak.

Nasıl yapacaklarını çok merak ediyorum.

Kaynak

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bende çok merak ediyorum nasıl olcak acaba ???

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
harbi nası yapıcaklar acaba?

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gerekten ilginç. normalde takip etmesem bile bu bölümünü seyretmek isterim

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
:D bilmem böyle kahve muhabbeti gibi tek kalemde silesim geldi. Olmaz yapamazlar :P

Büyük ihtimalle onlarca kez prova yapıp yayın sırasında da sıkça reklam arası verirler. Bir de final tek, en fazla iki mekanda geçer. Yoksa kostüm, kıl yün tutmaz mümkün değil. Hadi gerçek oyuncular becerdi diyelim bi şekilde, onca figüran var onlar nasıl ayak uyduracak canlı yayına? Sufle. O kadar çok düşünülecek şey var ki, çok basit bir şekilde geçeceğini tahmin ediyorum. Üç dört oyuncu çıkar, sürekli diyalog diyalog.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
isterlerse 80 kamerayla çeksinler seyretmedim seyretmemde asla :D