Binance güvenli midir?

mustafakrk

Keep your secret, no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
16
Herkese merhabalar. Kendi çapımda ufak yatırım yapmak istiyorum. Altın fazla kazandırmıyor. Bu yüzden ethereum gibi altcoinler alıp satmaya karar verdim. Burada karşıma iki tane site çıktı birisi Btck türk diğeri binance biraz araştırma yaptım ve Binance'yi kullanmaya karar verdim. Yine de Btc Türk'ü çok fazla önerirseniz onu da kullanabilirim. 18 yaşından küçük olduğum için Binance'de kimliğimi kayıt ettiremiyorum. Bir büyüğüme papara hesabı açtım. Onun kimlik bilgilerini kullanmaya karar verdim ama kimliğin üstüne işlem yapılmasından korkuyorum. O da bankasındaki paranın gitmesinden korkuyor. Ayrıca ev adresi istiyorlar. Küçük yatırım yapacağım diye evden de olmak istemem. Yani kısacası bu bilgileri vermek güvenli midir?
Ayrıca açtığım papara hesabını kart gelmeden nasıl binance'ye para aktarabilirim? Çünkü daha başka papara hesabına bile para atamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Herkese merhabalar. Kendi çapımda ufak yatırım yapmak istiyorum. Altın fazla kazandırmıyor. Bu yüzden ethereum gibi altcoinler alıp satmaya karar verdim. Burada karşıma iki tane site çıktı birisi Btck türk diğeri binance biraz araştırma yaptım ve Binance'yi kullanmaya karar verdim. Yine de Btc Türk'ü çok fazla önerirseniz onu da kullanabilirim. 18 yaşından küçük olduğum için Binance'de kimliğimi kayıt ettiremiyorum. Bir büyüğüme papara hesabı açtım. Onun kimlik bilgilerini kullanmaya karar verdim ama kimliğin üstüne işlem yapılmasından korkuyorum. O da bankasındaki paranın gitmesinden korkuyor. Ayrıca ev adresi istiyorlar. Küçük yatırım yapacağım diye evden de olmak istemem. Yani kısacası bu bilgileri vermek güvenli midir?
Ayrıca açtığım papara hesabını kart gelmeden nasıl binance'ye para aktarabilirim? Çünkü daha başka papara hesabına bile para atamıyorum. Şimdiden teşekkürler.
18 yaşının altında işlem yapmanı önermem.(Başkasını da yorma kendini de)Senin için konuşmuyorsak evet binance ve btc türk güvenilir adresler. :D ytd

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,491
Dünya çapında en çok işlem gören borsa, türkiyede de çok fazla kullanıcısı var. İsterseniz referans linki verebilirim komisyon indirimi alırız ikimiz de.

Desp0tizm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
259
Ben e hicbir bitcoin markasi guvenli degildir yaparsan eger bitttr den yap türk firma

Desp0tizm

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
259
ooo @DamarLegendry nin tanığıysa oraya yatır paranı xdd Biz kötü demedik zaten bittr'ye sadece TÜRK FİRMA demen beni güldürdü sanki türk olunca dolandırılmıyor millet xd (bittr için demiyorum)
Bi Türk e vermek var bide elin gevuruna.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bari dolandirirsa turkiyede harcar o amerikada

mustafakrk

Cezalı
Reaksiyon puanı
16

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Yani kimlik üzerine işlem yapıp bankadaki paraya falan dokumazlar değil mi? O zaman güvenebilirim.
dostum gerek varmı cidden bende 18 altıyım borsayı yakınen takip ediyorum ama işlem yapmıyorum daha çok analiz ögreniyorum zaten 2-3 yılın kalmış iyice araştır ögren öyle gir borsaya :D ytd

mustafakrk

Cezalı
Reaksiyon puanı
16

e30cu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
129
Binance güvenlidir. BtcTürk'Te tercih edilebilir.

mustafakrk

Cezalı
Reaksiyon puanı
16
dostum gerek varmı cidden bende 18 altıyım borsayı yakınen takip ediyorum ama işlem yapmıyorum daha çok analiz ögreniyorum zaten 2-3 yılın kalmış iyice araştır ögren öyle gir borsaya :D ytd
Ben de borsayı öğrenmek istiyorum ama sadece izleyerek öğrenmek istemiyorum. Zaten küçük küçük yapacağım. Maksat yaparken öğrenmek.

Binance güvenlidir. BtcTürk'Te tercih edilebilir.
Binance'yi kullanacağım.

mustafakrk

Cezalı
Reaksiyon puanı
16
Sen bilirsin senin paran sonuçta.Bol şanss
Teşekkür ederim. İnşallah kazanmaya başladığında daha iyilerini kazanırsın.

18 yaşının altında işlem yapmanı önermem.(Başkasını da yorma kendini de)Senin için konuşmuyorsak evet binance ve btc türk güvenilir adresler. :D ytd
Neden önermiyorsun? Yani önermediğine göre bir bildiğin var demektir.

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Teşekkür ederim. İnşallah kazanmaya başladığında daha iyilerini kazanırsın.

Neden önermiyorsun? Yani önermediğine göre bir bildiğin var demektir.
önermiyorum çünkü yasal olarak yapamazsın şimdi ben yap koçum dersem kötü olur xdd

mustafakrk

Cezalı
Reaksiyon puanı
16
önermiyorum çünkü yasal olarak yapamazsın şimdi ben yap koçum dersem kötü olur xdd
Tamam belki ben küçük olduğum için bana yasal değil ama sonuçta iddia gibi kaçak işler yapmayacağım. Büyüğümün de onayı var. Sadece altcoin alıp satacağım. Bence bunda bir kötülük yok. Ama benim yaptığım tespit edilirse ceza yer miyim?

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
Tamam belki ben küçük olduğum için bana yasal değil ama sonuçta iddia gibi kaçak işler yapmayacağım. Büyüğümün de onayı var. Sadece altcoin alıp satacağım. Bence bunda bir kötülük yok. Ama benim yaptığım tespit edilirse ceza yer miyim?
Bilmiyorum:(