Soru Binamıza musallat olan kedi.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
Merhaba. Binamıza musallat olan bir kedi var. 2. Katta oturuyoruz ve halı çırpma yerinden kedi balkonumuza zıplayıp eve giriyor. Balkon kapısını açamaz oldum. Bir kuşumu da öldürdü. Diğer 2 kuşuma da zarar versin istemiyorum. Nereyi aramalıyım veya ne yapmalıyım?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhaba. Binamıza musallat olan bir kedi var. 2. Katta oturuyoruz ve halı çırpma yerinden kedi balkonumuza zıplayıp eve giriyor. Balkon kapısını açamaz oldum. Bir kuşumu da öldürdü. Diğer 2 kuşuma da zarar versin istemiyorum. Nereyi aramalıyım veya ne yapmalıyım?
Belediyeyi ararsın da,almazlar %90.Yapacağın kedi sahipli değilse başka bir yere bırakmak.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Şehir belediyenizi arayabilirsiniz ya da varsa ilçe belediyenizi. Kediyi almaya gelirler belki.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Sineklik kapı çözüm olabilir. İçe açılır veya sürgülü ya da mıknatıslı olanları var. Evdeki eski bir tülden, kafes telden vs kendin de bir şeyler yapabilirsin.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sineklik yap(tırt) onu besle tok olunca dokunmaz birde kuşlara bit,pire toz ilacı at onun kokusunu sevmezler yemeye kalkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fare gelmez onun sayesinde.

Son düzenleme:

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,869
sineklik yap(tırt) onu besle tok olunca dokunmaz birde kuşlara bit,pire toz ilacı at onun kokusunu sevmezler yemeye kalkmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fare gelmez onun sayesinde.
Sineklik var ama sürgülü olmadığı için ittirip açıyor bir de bizimki kolay açılıyor. Hatta bazen balkonda uyuyor halı çırpma yerindeki çöpleri getiriyor ağzında.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kuşların yerini değiştir Jackson Galaxy diye kedi uzmanı var onu araştır.