Binada Telefon Kutusu/Hattı Yok ! Hattı Nasıl Çektirebilirim ?

mkaynak46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Binada Telefon Kutusu/Hattı Yok ! TTNet 6 ay sürer dedi 9 ay oldu ses yok. Bende süperonline vs. başvursam onlardan alsam interneti onların telefon hattını binaya bağlama imkanları olur mu ? yani ille ttneti mi beklicem ? önerileriniz ???

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Superonline de ttnet alt yapısını kullanıyor ( ADSL HİZMETİ ICIN) . Dolayısıyla yine bejletilitsin sanırım. Ama o kadar sürmemesi gerek bir hattın. Biz daha önce yaptırmıştım 2 yıl oldu sanırım bir arkadas için yaptırdık aradık ertesi gün geldiler binaya kadar çekip bıraktılar sonrasi size ait demişlerdi.

mkaynak46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Superonline de ttnet alt yapısını kullanıyor ( ADSL HİZMETİ ICIN) . Dolayısıyla yine bejletilitsin sanırım. Ama o kadar sürmemesi gerek bir hattın. Biz daha önce yaptırmıştım 2 yıl oldu sanırım bir arkadas için yaptırdık aradık ertesi gün geldiler binaya kadar çekip bıraktılar sonrasi size ait demişlerdi.

Biz başvururken 6 ay içinde ihale edilip binalara çekilir dendi fakat dediğim gibi 9 ay oldu ve hiçbirşey yapmadılar.. :P Çok sorumsuz davranıyorlar....

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bizdede yoktu ilk önce çekilir dediler 1 ay geçti gelen giden olmadı. Daha sonra bir tanıdık yardımıyla daha yüksek mevkiden biriyle irtibata geçtik ertesi gün gelip hemen hattı çektiler.

mkaynak46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bizdede yoktu ilk önce çekilir dediler 1 ay geçti gelen giden olmadı. Daha sonra bir tanıdık yardımıyla daha yüksek mevkiden biriyle irtibata geçtik ertesi gün gelip hemen hattı çektiler.

bizim burada üstten bir tanıdık olayı olmuyo... adamlar kafaları eserse bağlıolar...

mkaynak46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bi yardım edin ne yapayım nereye başvurayım ?? kime gitsem şöyle böyle diyorlar bakmıyorlar

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
dh de konusuna denk gelmiştim orada en kestirme yolu birisi şöyle tarif ediyordu binadaki herkesden yada toplayabildiğin kadar kişiden imza topla dilekçeyle başvur internet masasıyla görüş 1 hafta içinde hallolur diyodu onunda aylar hatta yıldan fazla ilgilenmemişler öyle yapmış 1 haftaya kalmamış gelip çekmişler talep ne kadar çok olursa yada ne kadar fazla kişi dikeçede varsa çok daha etkili oluyomuş öyle diyodu..

Not:Bağlı bulunduğun telekom müdürlüğüne direk git hatta en yüksek kim varsa orda onla görüşmeye çalış Allah yardımcın olsun...