Bimeksten alışverişin ayrıcalığı

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
elektronik alışverişlerinizde tercihiniz bimeks olsun %100 müşteri memnuniyeti sağlanmış aldığım microsoft presenter mause arızalı çıktı yenisi ile değiştirdiler size karşı ilgili alakalı bir satış gurubu yanınızda fiatları epey uygun başınızdada zebaniler beklemiyor dilediğinizce alışveriş yapın
bunu reklam olsun diye yazmadım faydalanın istedim ;D

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
En pahalı(kazık) teknoloji süpermarketi desene şuna ... Herhangi birşey alacağımda fiyat sormaya bile tenezzül etmiyorum biliyorumki daha ucuza alınabilir :D

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben de bir çok şeyi oradan alırım. satış sonrası hiç sorun yaşamadım. servisleri de başarılı. bimeksten sonra vatan gelir benim için.

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
geçen o bedava tv kapışılan mağazaya gittim heryerde bir tane alın diyor başınızdada zebaniler ama ürünlerin gerçekten tarihi değeri var millet orada neyi kapışıyor anlamıyorum fiat olarak esnekler daima hoşunuza gidecek bir esneklikleri var

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bimeks'ten wireless modem aldım, en uygun fiyatı o veriyordu, farklı bir hizmet görmedim.
şuan tüm elektronik aletleri vatan bilgisayardan alıyorum ve çok memnunum

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
vatandan alışveriş yapıyorum satış sonrası pek memnun olmasam da, satana kadar ilgileniyorlar gülümsüyorlar ^^ ; sattıktan sonra ise (&) böyle gülümsüyorlar pek ilgilenmiyorlar.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gold'a bi uğradım çok kazıktı.Düzce'de büyük mağazalardan bi gold var bide teknosa ama burada teknosa golddan ucuz ve daha iyi.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bdco dedi ki:
Gold'a bi uğradım çok kazıktı.Düzce'de büyük mağazalardan bi gold var bide teknosa ama burada teknosa golddan ucuz ve daha iyi.

bende hızlıal.com'dan lcd tv aldım, gold kuruluşu olduğu için mağzasına gidip ürünün fiyatını öğrendim.
Gold mağazasında: 1.999 YTL
hızlıal.com'da:1.600 YTL
ve ürünü birçok alışveriş sitesinde inceledim, en ucuzu hızlıal.com'du.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
gelin benden alın :) toptam fiyatına perakende satış SDN üyelerine özel :):) hem ben hep gülerim sattıktan sonrada sırıtırım :D

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
regedit dedi ki:
bdco dedi ki:

bende hızlıal.com'dan lcd tv aldım, gold kuruluşu olduğu için mağzasına gidip ürünün fiyatını öğrendim.
İnceledim gerçekten ucuza benziyo.
Ve bişey rica etcem.İnternetten alışveriş nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz daha önce hiç online alışveriş yapmadım.Kredi kartı riski varmı detaylı açıklarsanız sevinirim.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bdco dedi ki:
regedit dedi ki:
bdco dedi ki:

İnceledim gerçekten ucuza benziyo.
Ve bişey rica etcem.İnternetten alışveriş nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz daha önce hiç online alışveriş yapmadım.Kredi kartı riski varmı detaylı açıklarsanız sevinirim.

hizlial.com, weblebi.com, hepsiburada.com, firebal.net gibi bilinen alışveriş siteleri güvenli ve bir sorun yaşanmıyor. kredi kartı ile alışveriş yapıldığında para karşı tarafın hesabına hemen geçiyor ve verdiğiniz adrese kargo ile 3 gün içinde gönderiliyor. EFT ile yapılan alışverişlerde ürünü sepete eklediğinde bir kod veriyor o kodu eft gönderiminde açıklama olarak yazıyorsun ve para 10:00-16:00 arası hesaba geçiyor ve 3 gün içinde ürün elinize geçiyor. HAVALE de aynı eft gibi.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Nmss dedi ki:
gelin benden alın :) toptam fiyatına perakende satış SDN üyelerine özel :):) hem ben hep gülerim sattıktan sonrada sırıtırım :D
sen neredesin ?