Bim'de Asus X55A-SX115H (W8) 699,00 TL

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bim-1mart.jpg

aynı bilgisayar http://www.bimeks.com.tr/urun/125573/asus-x55a-sx115h-w8-.aspx#specs 1060,28 TL

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=45903]eksper0909[/MENTION] içinde zaten windows 8 var

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O değil de koltuk iyiye benziyor, fiyatı da iyi sayılır hani.

eksper0909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
içinde olduğunu biliyorum işlemci yeterli gelir mi ? windows 8 için

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
içinde olduğunu biliyorum işlemci yeterli gelir mi ? windows 8 için

eğer win8 senin için çok önemli değilse ofis ve internet kullanımı için alacaksan bence yeterli çünkü fiyat gayet iyi, win8 baktın yavaş çalışıyor kaldır win8'i kur win7 'yi rahatına bak kardeşim.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
ram iyi, hardiskte iyi ama işlemciyi çok düşük yapmışlar.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
fiyatta ona göre zaten kardeş :) oyun dışında her türlü iş görür sonuçta sıfır bilgisayar..

zaten kötü demedim yav, bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarladan hele oyun oynamıcaklar için tam isabet.

Metin_Kavuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen oyun için değil ama fiyatına göre gayet güzel. Birde böyle ürünler bimde hemen bitmese :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
BİM'in bu işlere daha çok girmesini dileriz :) Bu arada Logitech m185'i de %30 indirimli veriyorlar, sanırım speaker da ucuz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], oyun kesinlikle oynanmayacak günlük kullanımlık birine bu aleti önerir misin?

İnternet'te dolaşacak, film izleyeceğim.

Aynı anda birden fazla 4-5 program çalıştıracağım :D

Ama ara sıra Flash oyunlar hariç oyun yüklemem.

Şuanda kullandığım bilgisayar i3 işlemci, 2 Gb ram, 360 GB HDD.

http://www.notebookcheck.net/Review-Packard-Bell-EasyNote-TK85-JN-105GE-Notebook.81171.0.html

Alayım mı, ne dersin?
oyun oynamayacaksan alınabilir. çalıştıracağın programları bilmiyorum ama işlemcisinin elindeki i3'ten çok farklı olacağını sanmam. :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Öyle büyük programlar değil de, bir arada çalıştıracağımdan sıkıntı olabilir diye düşünüyorum aslında.

Ama Ram 4 GB, benim bilgisayarımdan illa ki iyidir diye düşünüyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Öyle büyük programlar değil de, bir arada çalıştıracağımdan sıkıntı olabilir diye düşünüyorum aslında.

Ama Ram 4 GB, benim bilgisayarımdan illa ki iyidir diye düşünüyorum.
ram ve hdd bakımından iyidir tabi ama diğer özellikleri bakımından çok büyük fark olacağını sanmam. senin sisteme ram takılamıyor mu? tak 2 gb ram daha... :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
@rtsbora, oyun kesinlikle oynanmayacak günlük kullanımlık birine bu aleti önerir misin?

İnternet'te dolaşacak, film izleyeceğim.

Aynı anda birden fazla 4-5 program çalıştıracağım :D

Ama ara sıra Flash oyunlar hariç oyun yüklemem.

Şuanda kullandığım bilgisayar i3 işlemci, 2 Gb ram, 360 GB HDD.

http://www.notebookcheck.net/Review-Packard-Bell-EasyNote-TK85-JN-105GE-Notebook.81171.0.html

Alayım mı, ne dersin?

RAM seni aldatmasın. Kullandığın bundan daha iyi. Bunu neden almak istiyorsun? Ultrabook, Samsung ATIV tablet alsan hafiflik, batarya ömrü, dokunmatik farkı olur. Buda almak için neden olur.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ram ve hdd bakımından iyidir tabi ama diğer özellikleri bakımından çok büyük fark olacağını sanmam. senin sisteme ram takılamıyor mu? tak 2 gb ram daha... :)

Bilmiyorum ki abi.

Bir de ilginç sorunlar çıkarıyor 2-3 gündür.

Önce şarj kısmı olmuyordu, burada bir bilgisayarcı tanıdık var gönderdik şarj kısmında bi kabloda kopukluk varmış halledip teslim etti. Geldikten sonra klavye çalışmıyordu, bu akşam da babam klavyeyi götürüp hallettirdi.

Şimdi de ekranı hata veriyor, mavi mavi çizgiler geçip duruyor önünden. Renkler seçilmiyor. Gözlerimde de problem olduğundan görmekte zorluk çekiyorum. Sence nedendir bu ekran sorunu, daha önce evde hiç açmamış biri olarak açsam yapabilir miyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

RAM seni aldatmasın. Kullandığın bundan daha iyi. Bunu neden almak istiyorsun? Ultrabook, Samsung ATIV tablet alsan hafiflik, batarya ömrü, dokunmatik farkı olur. Buda almak için neden olur.

Üstte yazdığım nedenden hocam.

Yoksa en az 6 GB ramlik bir alet var hayalimde. :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bilmiyorum ki abi.

Önce şarj kısmı olmuyordu, burada bir bilgisayarcı tanıdık var gönderdik şarj kısmında bi kabloda kopukluk varmış halledip teslim etti. Geldikten sonra klavye çalışmıyordu, bu akşam da babam klavyeyi götürüp hallettirdi.

Şimdi de ekranı hata veriyor, mavi mavi çizgiler geçip duruyor önünden. Renkler seçilmiyor. Gözlerimde de problem olduğundan görmekte zorluk çekiyorum. Sence nedendir bu ekran sorunu, daha önce evde hiç açmamış biri olarak açsam yapabilir miyim?

Söküp takanlar gevşek bir şeyler bırakmış olabilir.

VIPERBOLD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Photo shop programları ve bunlar gibi power point kullanmak için uygunmu sorun çıkartırmı üst düzey photo shop için oyun oynanmayacak okey vs tarzı dışında

Ona göre alıcağım ? yardımcı olurmusunuz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Photo shop programları ve bunlar gibi power point kullanmak için uygunmu sorun çıkartırmı üst düzey photo shop için oyun oynanmayacak okey vs tarzı dışında

Ona göre alıcağım ? yardımcı olurmusunuz

çalıştırır. alabilirsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Fiyat+Performans

Bakımından Düşünülürse Kesinlikle Alınabilir .!

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
İnternet + Film + Ivır Zıvır oyun ve program, günlük kullanım içinse alınabilir bir fiyat ve performans.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bilmiyorum ki abi.

burdan birşey söylemek zor. belki açıp kapatırken ekran bağlantı noktası hasar görmüştür. ama sırf rami ve hddsi daha iyi diye eldekini bırakıp asus almak makul değil. seninkinin içinde mutlaka fazladan ram slotu vardır. ordan 2 gb ram ilaveysi yap, tamamdır. tamire götürdüğünüz yere söyle, onlar halleder. ;)