veyselgunduz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
içinde olduğunu biliyorum işlemci yeterli gelir mi ? windows 8 için
ram iyi, hardiskte iyi ama işlemciyi çok düşük yapmışlar.
fiyatta ona göre zaten kardeş oyun dışında her türlü iş görür sonuçta sıfır bilgisayar..
evet çift çekirdek. önceki mesajımda işlemci linkini verdim.çift çekirdek mi acaba, bunu nası öğrenebiliriz?:clover:
oyun oynamayacaksan alınabilir. çalıştıracağın programları bilmiyorum ama işlemcisinin elindeki i3'ten çok farklı olacağını sanmam.[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], oyun kesinlikle oynanmayacak günlük kullanımlık birine bu aleti önerir misin?
İnternet'te dolaşacak, film izleyeceğim.
Aynı anda birden fazla 4-5 program çalıştıracağım
Ama ara sıra Flash oyunlar hariç oyun yüklemem.
Şuanda kullandığım bilgisayar i3 işlemci, 2 Gb ram, 360 GB HDD.
http://www.notebookcheck.net/Review-Packard-Bell-EasyNote-TK85-JN-105GE-Notebook.81171.0.html
Alayım mı, ne dersin?
ram ve hdd bakımından iyidir tabi ama diğer özellikleri bakımından çok büyük fark olacağını sanmam. senin sisteme ram takılamıyor mu? tak 2 gb ram daha...Öyle büyük programlar değil de, bir arada çalıştıracağımdan sıkıntı olabilir diye düşünüyorum aslında.
Ama Ram 4 GB, benim bilgisayarımdan illa ki iyidir diye düşünüyorum.
@rtsbora, oyun kesinlikle oynanmayacak günlük kullanımlık birine bu aleti önerir misin?
İnternet'te dolaşacak, film izleyeceğim.
Aynı anda birden fazla 4-5 program çalıştıracağım
Ama ara sıra Flash oyunlar hariç oyun yüklemem.
Şuanda kullandığım bilgisayar i3 işlemci, 2 Gb ram, 360 GB HDD.
http://www.notebookcheck.net/Review-Packard-Bell-EasyNote-TK85-JN-105GE-Notebook.81171.0.html
Alayım mı, ne dersin?
ram ve hdd bakımından iyidir tabi ama diğer özellikleri bakımından çok büyük fark olacağını sanmam. senin sisteme ram takılamıyor mu? tak 2 gb ram daha...
RAM seni aldatmasın. Kullandığın bundan daha iyi. Bunu neden almak istiyorsun? Ultrabook, Samsung ATIV tablet alsan hafiflik, batarya ömrü, dokunmatik farkı olur. Buda almak için neden olur.
Söküp takanlar gevşek bir şeyler bırakmış olabilir.Bilmiyorum ki abi.
Bir de ilginç sorunlar çıkarıyor 2-3 gündür.
Önce şarj kısmı olmuyordu, burada bir bilgisayarcı tanıdık var gönderdik şarj kısmında bi kabloda kopukluk varmış halledip teslim etti. Geldikten sonra klavye çalışmıyordu, bu akşam da babam klavyeyi götürüp hallettirdi.
Şimdi de ekranı hata veriyor, mavi mavi çizgiler geçip duruyor önünden. Renkler seçilmiyor. Gözlerimde de problem olduğundan görmekte zorluk çekiyorum. Sence nedendir bu ekran sorunu, daha önce evde hiç açmamış biri olarak açsam yapabilir miyim?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Üstte yazdığım nedenden hocam.
Yoksa en az 6 GB ramlik bir alet var hayalimde.
Photo shop programları ve bunlar gibi power point kullanmak için uygunmu sorun çıkartırmı üst düzey photo shop için oyun oynanmayacak okey vs tarzı dışında
Ona göre alıcağım ? yardımcı olurmusunuz
burdan birşey söylemek zor. belki açıp kapatırken ekran bağlantı noktası hasar görmüştür. ama sırf rami ve hddsi daha iyi diye eldekini bırakıp asus almak makul değil. seninkinin içinde mutlaka fazladan ram slotu vardır. ordan 2 gb ram ilaveysi yap, tamamdır. tamire götürdüğünüz yere söyle, onlar halleder.Bilmiyorum ki abi.
Bir de ilginç sorunlar çıkarıyor 2-3 gündür.
Önce şarj kısmı olmuyordu, burada bir bilgisayarcı tanıdık var gönderdik şarj kısmında bi kabloda kopukluk varmış halledip teslim etti. Geldikten sonra klavye çalışmıyordu, bu akşam da babam klavyeyi götürüp hallettirdi.
Şimdi de ekranı hata veriyor, mavi mavi çizgiler geçip duruyor önünden. Renkler seçilmiyor. Gözlerimde de problem olduğundan görmekte zorluk çekiyorum. Sence nedendir bu ekran sorunu, daha önce evde hiç açmamış biri olarak açsam yapabilir miyim?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Üstte yazdığım nedenden hocam.
Yoksa en az 6 GB ramlik bir alet var hayalimde.
O değil de koltuk iyiye benziyor, fiyatı da iyi sayılır hani.