Bimcell'de de Sil Süpür Başlamış

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Bugün yaptım arkadaşlar daha önce yoktu yeni başladı diye düşünüp bilmeyenlere haber vermek istedim.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bimcell her yerde çekiyor mu? Hangi firmadan destek alıyor?

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
Bimcell gerçekten çöp, aylık 50gb beleş verse geçmem. Ha geçmek isteyenlerde merdiven hazırlasın çekmesi için çatıya çıkmanız felan gerekiyor.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Bimcell gerçekten çöp, aylık 50gb beleş verse geçmem. Ha geçmek isteyenlerde merdiven hazırlasın çekmesi için çatıya çıkmanız felan gerekiyor.
Şimdi çekmiyor olayı tamamen yere göre değişir . Ben bu forumda Turkcell çekmiyor diyenleride okudum. Benim verdiğim haber kullananların bu özelliğin yeni olmasını haber vermekti. Herkes önce bulunduğu yerde operatör çekiyor mu ona bakmalı sonra kampanyalarına bakmalı . Çekmeyen operatör ucuz olsa ne fayda .

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Şimdi çekmiyor olayı tamamen yere göre değişir . Ben bu forumda Turkcell çekmiyor diyenleride okudum. Benim verdiğim haber kullananların bu özelliğin yeni olmasını haber vermekti. Herkes önce bulunduğu yerde operatör çekiyor mu ona bakmalı sonra kampanyalarına bakmalı . Çekmeyen operatör ucuz olsa ne fayda .
Çekmemesi yere göre değişiyor aynen, bazı yerlerde turkcell efsane çekerken bazı yerlerde ise tt çok iyi çekiyor.

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar lütfen bu tip konular bilgi amaçlıdır. Bu konu Bimcell kullananların haberi olsun diye açıldı. Ancak bu konuya çekiyor çekmiyor operatör kötü gibi yorumlar yazılıyor. Bu operatör muhteşem denseydi belki bu eleştiriler haklı olabilirdi.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bimcell kullanmıyorum ama olur da Bimcell'e geçecek olursam böyle bir kampanyasının olduğunu öğrenmiş oldum.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
bilmem 7-8 ay kullandım efsane rahatı garip birşekilde 3g hızı 4 g den daha iyiydi bende ayarlardan 4g kapalı tutuyordum