uydu3405
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 115
Bugün yaptım arkadaşlar daha önce yoktu yeni başladı diye düşünüp bilmeyenlere haber vermek istedim.
Türk Telekom altyapısını kullanıyor.Bimcell her yerde çekiyor mu? Hangi firmadan destek alıyor?
Kesinlikle. TT'den daha kötü.Bimcell gerçekten çöp, aylık 50gb beleş verse geçmem. Ha geçmek isteyenlerde merdiven hazırlasın çekmesi için çatıya çıkmanız felan gerekiyor.
Şimdi çekmiyor olayı tamamen yere göre değişir . Ben bu forumda Turkcell çekmiyor diyenleride okudum. Benim verdiğim haber kullananların bu özelliğin yeni olmasını haber vermekti. Herkes önce bulunduğu yerde operatör çekiyor mu ona bakmalı sonra kampanyalarına bakmalı . Çekmeyen operatör ucuz olsa ne fayda .Bimcell gerçekten çöp, aylık 50gb beleş verse geçmem. Ha geçmek isteyenlerde merdiven hazırlasın çekmesi için çatıya çıkmanız felan gerekiyor.
Çekmemesi yere göre değişiyor aynen, bazı yerlerde turkcell efsane çekerken bazı yerlerde ise tt çok iyi çekiyor.Şimdi çekmiyor olayı tamamen yere göre değişir . Ben bu forumda Turkcell çekmiyor diyenleride okudum. Benim verdiğim haber kullananların bu özelliğin yeni olmasını haber vermekti. Herkes önce bulunduğu yerde operatör çekiyor mu ona bakmalı sonra kampanyalarına bakmalı . Çekmeyen operatör ucuz olsa ne fayda .
bilmem 7-8 ay kullandım efsane rahatı garip birşekilde 3g hızı 4 g den daha iyiydi bende ayarlardan 4g kapalı tutuyordumBimcell gerçekten çöp, aylık 50gb beleş verse geçmem. Ha geçmek isteyenlerde merdiven hazırlasın çekmesi için çatıya çıkmanız felan gerekiyor.