BimCell Yardım

dezuw

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bimcelle alakalı birkaç sorum var cevaplayabilir misiniz?
1 benim turkcell hattım var bunu bimcell'e taşımak istiyorum bunu taşıdıktan sonra eğer beğenmezsem tekrar turkcell'e taşıyabilir miyim?
2 bimcell'e numaramı taşıdıktan sonra başındaki operatöre ait numarada duracak mı mesela 0535 gibi
3 direk bimcell hat alsam fiyatı nedir
4 bimcell'e taşıdıktan sonra nasıl kontör alabilirim
5 en son birde bimcell'in kalitesini sormak istiyorum sizce taşımalı mıyım

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1 gerekli şartları taşıdıktan sonra her türlü istediğin operatöre geçiş yapabilirsin
2 numaran değişmez ama numaranı taşıdığında seni arayanlar kısa bi süre mesgul sesi gibi bi ses duyup çalmaya başlar
diğerleri hakkında fikrim yok

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1- 3 ay en az kullanman lazım bimcelle hattını ( bu bütün hatlarda geçerli bir tek bimcellde değil )
2- mesela benımkının başı 551 le başlıyor heralde değiştirmezler
3- 34 tl yd en son
4- Bimcellden alcaksın veya internette bimcell.com ( online olarak )
5- kalite görecli bir kavramdır 3g ile çekmıyor %60 %70 yerlerde gerçi şehre göre bulundugun konuma görede değişir ama 2 g de kesinlikle full çekıyor ama bir türkcell kadar olamaz kıyaslama filan yapma 2 i arasında

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
1- istediğin numarayı istediğin operatöre taşıyabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz. istersen hemen geri dönebilirsin.
2- numaran aynen kalacak hiç bir değişiklik yok.
3- bilgim yok diğerleri ile hemen hemen aynıdır.
4- bimcell e geçtikten sonra herhangi bir bim marketten kontör alabilirsin.
5- avea nın çektiği yerde aynı kalite ile çekiyor. yani avea nın kalitesi neyse o da o.

ben bimcell kullanıyorum. 12 liraya 250 dk alıyorum bir ay her yöne konuşuyorum hiç bir sıkıntım olmadı