Yok o kadarda berabat değilde. Dediğim gibi çok beklentin olmasın ihtiyacın varsa elbet alabilirsin.Peki testleri inceledin mi? Ben iyi bir şey beklemiyorum fiyatını hak etsin yetersohbet için yetersiz mi?
İşe yaramaz sesi cızırtılıEvet BİM'e normalde 35TL'ye satılan Trust mikrofon 17.5TL olarak gelmiş, sizce alınır mı? Arkadaşlarla sohbet ederken iş görür mü?
Almaya değmez sesi rezalet alıyorBen de düşündüm almayı. Ama hem üşendiğim için hem de gidince kalmamış olma ihtimali yüzünden almadım.![]()
Laptopun mikrofonu benim için yeterli. Ancak laptopun fanı çok sesli çalıştığından mikrofon laptop fan sesini de kaydediyor.Almaya değmez sesi rezalet alıyor
Hayırlı olsun benim denediğim bozuk o zamanYahu aldım çok kaliteli geldi bana. Henüz laptopta denemedim tablette denedim içinden dönüştürücü çıkıyor o sesi çok bozuyor, kulaklık mikrofonundan daha kaliteli ve sabit duruyor ne yalan söyleyim çok memnun kaldım.![]()
Ben bimde denedim eve getirmedimLaptopta göreceğim performansını, bir de içinden bir kağıt çıkıyor windows7 ayarlarını falan gösteriyor ayarlarını yapmalısın![]()