Bill Gates ne kadar zengin? Parasıyla hamburger aldık!

ShiftDelete.Net

Teknolojiye dair her şey!
Reaksiyon puanı
583
Şu anda dünyanın en zengin adamlarından biri de Bill Gates’in 90 milyar dolardan fazla serveti bulunuyor. Peki, bu servetin hiç biteceğini ya da nasıl harcayabileceğinizi düşündünüz mü? Bir internet sitesi sayesinde bunu öğrenebilirsiniz. İşte, Bill Gates’in ne kadar zengin olduğunu gösteren internet sitesi! İnternetin geçmişini gösteren internet sitesi Bill Gates ne kadar zengin? Bill Gates’in […]

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Borç verdiğim adam değilim ya bu dünyanın en zengini olmuş

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259
1 dolar kaldı bende nasıl yaptığımı da bilmiyorum ama 1 dolar para bıraktım.

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
jet alıp yanınada 3-5 roket aldım nolur nolmaz diye:D

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,437
Parayı böyle havaya savuracağına yemeğe muhtaç insanlara bizzat kendisi yakından yardım etsinde güzel olur.

Yok bilmem 10 milyon ayırdı afrikaya filan. O paranın Milyonda biri yaşama durumu kötü olan insanlara ulaştığına inanan varmı?

Yani afrika memurları o paranın üstüne çöküyor anında. Kendi oğullarına ferrari filan alıp şımartıyorlar

Bu zamanda bir tane bile harırsever örgütlere güvenim yok

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Parayı böyle havaya savuracağına yemeğe muhtaç insanlara bizzat kendisi yakından yardım etsinde güzel olur.

Yok bilmem 10 milyon ayırdı afrikaya filan. O paranın Milyonda biri yaşama durumu kötü olan insanlara ulaştığına inanan varmı?

Yani afrika memurları o paranın üstüne çöküyor anında. Kendi oğullarına ferrari filan alıp şımartıyorlar

Çok savurgan değil bence durumuna göre çok mütevazı

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259

Bunun yüzünden aşıladığı çocukların çoğu felç oldu ve çip taktırmak istiyor.