Bilişim Suçları Soru ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şimdi facede incicileri biliyorsunuz.Milleti ünlü ediyorlar.Bende arkadaşlarla(liseliyim bu arada :D )gaz maskesi ile çekilmiş bir fotoğrafım var ve fişi de silah şeklinde tutuyorum.(call of duty sağolsun)Böyle bir fotoğraf çekildim.

Linki de bu hatta: http://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&ref=notif&notif_t=photo_comment_tagged

Arkadaşlarla gaz maskesi bulmuştuk.Black Ops'taki gaz maskesiyle hani biyolojik bölgede çatıştığımız bölüm var ya aklıma geldi.Etrafta silah olarak kullanılabilecek(görüntü olarak)tek şey fişti :D Arkadaşlarla da gaz maskesinin heyecanı ile foto çekiliyorduk.(hani ilk kez takıyoruz )Ben de öyle bir foto çekildim. Sonra bir incici ile bana küfür etti bu ben ona o bana derken buna ben laf soktum bu sustu falan yediremedi heralde ünlü etmiş beni o fotoyu koymuş hemen sapıkça bir yorum.Şimdi diyorum ki ben bunu bilişim suçlarına falan ihbar etsem ki yaşım 15 nasıl ihbar edeceğim ihbar edersem ne diyeceğim illa yanımda büyük mü olması gerekiyor ihbar edersem ne olacak ?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ancak o hesabı kapattırabilirsin.karakola vs gitmene gerek yok.facebook a mail at.muhtemelen kapatırlar.açıklamada ekleyebilirsin.

ama resim harbi komik :D haykırarak güldüm :P

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O benim ya :D Ne komiği.Aklıma gelen black ops sahnesini canlandırma çalışması :DNe yapabilirim bu konu hakkında yani yardım edebilir misiniz ?

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
.Benim tavsiyem boş boş insanlarla muhattab olma bir daha . Bir de fotonu ne diye ona buna gösteriyorsun ki özelse sadece arkadaşlarına gösterirsin . Facebookda herkes görür biri bir şey yazar kalbin kırırlır olmadı biri güler dalga geçer .

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kendi Düşen ağLamaz :D O Şahsın hesabını ver de hesabını verek,yani şikayet yağmuruna tutalım :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hmmm....ettim şikayet.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
atilla :D:D beyler bu excelletn bizim sınıfta :D ama şimdi doğruya doğru kendi kaşınmış :DD

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ktlpby kimsin lan sen :D Hem ne kaşınması lan şero küfretti laf koydum sustu yediremedi heralde böyle yapmış. :D Şikayet edin bari adamı ya :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kim olabilirim lan ati :D bu forumun sahibinin kuzeniyim .p :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adını adam gibi yazsan :D Ne biçim katilplayboy yazmak o :D Sende şikayet et playboy fotoyu faceye.