Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilişim sektöründe hangi sertfikasyon eğitimi almalıyım?
Merhaba arkadaşlar Sistem Uzmanlığı ya da Netwrok Uzmanlığı eğitimlerinden hangisinin geleceği daha parlak?Bu iki eğitimden birini almayı düşünüyorum.Ya MSCA ya da CCNA olmayı istiyorum.Teşekkürler.
ben daha şimdiden ücretsiz cisco ccna sertifikası aldım , şimdi ise şehirdışında eğitmen eğitimlerine katılmayı düşünüyorum..
diğerini bilmiyorum ama bence yinede her ikisinide almalısınız , ne gelse kardır
Dostum buna senin karar vermen lazım Networkemi daha yatkınsın Sistememi hangisini seviyorsan hangisini yapabileceğini düşünüyorsan onu seç sonuçta işini severek yapabilmen lazım ve şuanda piyasada bu sertifikalara sahip olan bir çok kişi var farklı sertifikalarıda bir araştır bence benim maddi imkanım olsa CEH (Certified Ethical Hacker ) almayı istiyorum yada sanallaştırma üzerine bir sertifika Microsoft Hyper-V SCVMM