Bilinmeyen oyunlar için projem var

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşlar çoğu arkadaşlarımız bilinen oyunlardan usanmıştır. Bende, düşündüm taşındım. 4 haftadır kafayı yedim, ama karar verdim. Kişisel blogtan uzak bir portal açacağım.

Arkadaşlar aynı zamanda, bilinmeyen oyunları sade paylaşmayacağım. O oyunun dil dosyasına ulaşabilirsem Türkçe tercümesi yapacağım. Ayrıca, bilinmeyen oyunları inceleyeceğiz. Bu projeme ne dersiniz?

Bu proje planlanmıştır. İsmi ise opengame düşündüm. İsim önerilerine de açığım.

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel proje ancak arkasında durmak zordur, uzun bir süreç ister. Başarılar dilerim. =)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Bu işi hobi olarak yapamazsın.Mesleğin bu olacak.Ancak o şekilde baş edebilirsin.Çok yoğun tempolu bir iş çünkü tercüme işi.Hele ki oyun tercümeleri.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Güzel proje ancak arkasında durmak zordur, uzun bir süreç ister. Başarılar dilerim. =)
Teşekkürler, önerilerinize açığım Varsa önerilerinizi alabiliriz.

Bu işi hobi olarak yapamazsın.Mesleğin bu olacak.Ancak o şekilde baş edebilirsin.Çok yoğun tempolu bir iş çünkü tercüme işi.Hele ki oyun tercümeleri.

Sorun değil, ekip kuracağım. Elimden geleni yapacağıma adım gibi eminim.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
ilk önce şu bilinmeyen oyunların adlarını bize vererek başlayabilirsin

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Oyunlar şu an aklımda değil, zamanı gelince sizlere göstereceğim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hım, zor bir süreç. Ama bir oyun pek bilinmiyorsa beğenilmemiş olma ihtimali yüksek. Beğenilmeyen bir oyunun türkçe tercümesi de boşa harcanan emek olabilir.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Hım, zor bir süreç. Ama bir oyun pek bilinmiyorsa beğenilmemiş olma ihtimali yüksek. Beğenilmeyen bir oyunun türkçe tercümesi de boşa harcanan emek olabilir.

Başka arkadaşla anlaştık ilginiz için teşekkürler.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Konuya mesaj yazdığınız içindir. Başka bir arkadaşla anlaşma yaptığımızı dile getirdik.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Arkadaşla olan anlaşmamız bozuldu, arkadaşlar bu projeden cacık olur mu?

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar çoğu arkadaşlarımız bilinen oyunlardan usanmıştır. Bende, düşündüm taşındım. 4 haftadır kafayı yedim, ama karar verdim. Kişisel blogtan uzak bir portal açacağım.

Arkadaşlar aynı zamanda, bilinmeyen oyunları sade paylaşmayacağım. O oyunun dil dosyasına ulaşabilirsem Türkçe tercümesi yapacağım. Ayrıca, bilinmeyen oyunları inceleyeceğiz. Bu projeme ne dersiniz?

Bu proje planlanmıştır. İsmi ise opengame düşündüm. İsim önerilerine de açığım.
başarılar dilerim dostum ama Türkçe tercüme işini birkez daha düşün, tek başına yada etrafta bulabileceğin birkaç kişiyle zor bir iş olur uzun süreç ve sabırlı kişiler lazım tercüme işinde takımını ona göre kur derim ;)

Arkadaşla olan anlaşmamız bozuldu, arkadaşlar bu projeden cacık olur mu?

Dakika 1 Gol 1 :flowers: bu projeden cacık olmaz bence sen başka projelere biraz daha kolay yapabileceğin projelere bak.

portorikolukere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum.Bu iş hobi falan olmaz.Sen birkaç oyunu tanıt şöyle.Düşünce tarzın ve kelimelerin canlandıkça daha iyi ve daha anlaşılır yazacaksın.Aynı kompozisyon yazmak gibi.Zaten ilk 10-15 tanıtımdan sonra isteyip istemediğini görürüz. :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fikir güzel ama uğraşısı zor , Sen gerçekten ne yapacağını planla , burada sana yradımcı olacak fikir verecek çok tecrübeli işi bilen ( üstat kıvamında ) üyeler mevcut ..

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Katılıyorum.Bu iş hobi falan olmaz.Sen birkaç oyunu tanıt şöyle.Düşünce tarzın ve kelimelerin canlandıkça daha iyi ve daha anlaşılır yazacaksın.Aynı kompozisyon yazmak gibi.Zaten ilk 10-15 tanıtımdan sonra isteyip istemediğini görürüz. :)
Nereye tanıtacağım?

Fikir güzel ama uğraşısı zor , Sen gerçekten ne yapacağını planla , burada sana yradımcı olacak fikir verecek çok tecrübeli işi bilen ( üstat kıvamında ) üyeler mevcut ..
Varsa ehlini bilen üstad eklesin beni.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
isim çok kötü. neden türkçe isim koymuyorsunuz? ayrıca bu alanda bir çok kişi bir çok site var.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Projeni beğendim kardeşim. İsmi unknown game olabilir.

sinovax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel olur dostum şimdiden başarılar dilerim iyi çalışmalar

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sağ olun, projenin tasarımı bitince buraya koyacağım fikir için.
Bekliyoruz iyi çalışmalar. Yardım gereken bir konu olursa elimden geldiğince yardım ederim. Çünkü bende zamanında gamemaker ile biraz heveslenip oyun yapmaya çalışmıştım. Çok hemde çok fazla sabır gerekiyor. Ama hepsinden önemlisi iyi bir takım. Oyun yapmak ya da bir şekilde bu sektörün içine girmek tek başına altından kalkabileceğin bir şey değil.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Bekliyoruz iyi çalışmalar. Yardım gereken bir konu olursa elimden geldiğince yardım ederim. Çünkü bende zamanında gamemaker ile biraz heveslenip oyun yapmaya çalışmıştım. Çok hemde çok fazla sabır gerekiyor. Ama hepsinden önemlisi iyi bir takım. Oyun yapmak ya da bir şekilde bu sektörün içine girmek tek başına altından kalkabileceğin bir şey değil.

Site tamamlanmaya bir hafta kala ekip kuracağım, işte o zaman asıl gösterimizi yapacağız. Belki indie oyunlarını da alırız. Eğer, katılmak isterseniz bekleriz.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316