Bilinmeyen oyun dosyası yardım ?

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
slm arkadaşlar wings of prey collector's edition adlı oyunu torrent den indirdim parça parça 40-45 tane dosya vardı bunlarıda birleştirdim sonrada karşıma şöyle bi dosya çıktı daemon la falan denedim açılmadı bu dosya ne dosyası ve nasıl açılıyor bilen arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçecek şimdiden teşekkürler...
http://img40.imageshack.us/img40/7894/pptdosyas.png

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
.bin dir o muhtemelen. Klasör ve arama seçeneklerinden "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle sekemsini kaldır bakalım neymiş uzantısı.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
.bin dir o muhtemelen. Klasör ve arama seçeneklerinden "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle sekemsini kaldır bakalım neymiş uzantısı.
dediğin şekilde yaptım ama yok malesef değişen bişey olmadı uzantısı falan belli değil özelliklerden bakıyorum dosya türü:dosya diyor..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
.rar yapsana.Bak bakalım rarlı şekilde dosya içini görebilecek misin

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
power iso programıyla kalıp halinde cıkarıcaksın baska klasore

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
.rar yapsana.Bak bakalım rarlı şekilde dosya içini görebilecek misin
rar da yaptım ama gene olmadı..

--- Mesaj Güncellendi ---

daemon tools var ama dediğin programıda indirip bakıyım.

power iso programıda dosya yı tanımıyo sen kalıp halinde çıkar demişsin ama nasıl olacak o iş

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Sağ tıklayıp Winrar programıyla "Birlikte Aç" mayı denedin mi?

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Fake torrent olabilir eğer sağlam olduğunu düşünüyorsan uzantısını .iso yap daemon ile açmayı dene.

Uzantısı silinmiş büyük ihtimal fake dosya.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sağ tıklayıp Winrar programıyla "Birlikte Aç" mayı denedin mi?
yok kardeş o da olmuyor..

Fake torrent olabilir eğer sağlam olduğunu düşünüyorsan uzantısını .iso yap daemon ile açmayı dene.

Uzantısı silinmiş büyük ihtimal fake dosya.
dediğin gibi kardeş büyük ihtimalle fake bi dosya çünkü hiç bir program tanıyamıyo uzantısını da değiştiriyorum gene olmuyo malesef zannımca anası belli ama babası belli olmayan p.ç bi dosya :D nese sağlık olsun napalım herkese yardımları ve ilgileri için müteşekkirim saolun ..

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
uzantı yok ki değiştiresin :) dosyanın adı ppt-wopg sen bu dosyanın adını ppt-wopg.iso diye değiştir sorun oluşabilir yinede değiştirilsinmi diye sorduğunda evet de ondan sonra aynı dosyayı daemon tools ile aç.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
uzantı yok ki değiştiresin :) dosyanın adı ppt-wopg sen bu dosyanın adını ppt-wopg.iso diye değiştir sorun oluşabilir yinede değiştirilsinmi diye sorduğunda evet de ondan sonra aynı dosyayı daemon tools ile aç.
yok kardeş .isoda yaptım,.rarda yaptım,.daa da yaptım ama yok hiç bi program(daemon,winrar,power iso) tanıyamıyo fake bi dosya anlaşılan o, neyse dediğim gibi yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yok kardeş .isoda yaptım,.rarda yaptım,.daa da yaptım ama yok hiç bi program(daemon,winrar,power iso) tanıyamıyo fake bi dosya anlaşılan o, neyse dediğim gibi yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler...
eger sen orjinal uzantısını elle degıstırdıysen basta olmaması cok normal

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
eger sen orjinal uzantısını elle degıstırdıysen basta olmaması cok normal
keşke herhangi bir uzantısı olsaydıda orjinal morjinal bende değiştirseydim yani baştan yok kardeş uzantısı falan,özelliklerden bakınca dediğim gibi ''dosya türü:dosya'' diyor

abidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen, uzantı olmazsa değiştiremezsin zaten.