Bilinmeyen Numara

KemalS

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Selamlar. Öncesinde (1 ay önce) bir konu açmıştım birisi beni gizli numaradan aramıştı bir kayıtlı konuşma yapmıştı İngilizce şekilde kapatmıştım. Ancak bu ay içerisinde beni 3 kere daha bilinmeyen numara aradı 45dk önce açtığımda ses çıkmamıştı bunu bana birisi kasıtlı olarak yapıyor sanırım. Ben bu numarayı öğrenebilir miyim? Gizli Numara Arayan Numara yok yazıyor elimde gsm numarasında yok. Vodafone kullanıyorum yardımcı olur musunuz?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Gizli numarayı öğrenemezsin. Savcılık isteyebilir ancak gizli numarayı.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
gizli çağrılara kapat hattını en azından artık numara görünür olarak aramak zorunda kalır (=
bir de o tip çağrılarda konuşmayın belki konuşmayı kaydedip sizin adınıza sesli yanıt sistemini atlatmaya çalışırlar.vodafone ile görüşmen veya detaylı fatura istemen yeterli olabilir.

Timurid

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Selamlar. Öncesinde (1 ay önce) bir konu açmıştım birisi beni gizli numaradan aramıştı bir kayıtlı konuşma yapmıştı İngilizce şekilde kapatmıştım. Ancak bu ay içerisinde beni 3 kere daha bilinmeyen numara aradı 45dk önce açtığımda ses çıkmamıştı bunu bana birisi kasıtlı olarak yapıyor sanırım. Ben bu numarayı öğrenebilir miyim? Gizli Numara Arayan Numara yok yazıyor elimde gsm numarasında yok. Vodafone kullanıyorum yardımcı olur musunuz?
vodeofenoden hat al diye aramışlardır :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

vodeofenoden hat al diye aramışlardır :D
yani tarife al diye aramışlardır diyecektim bizide diyolar arıyolar indirim var tarife alın diye :D:D