Biliç : "Bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor"

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken, "Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. son kurbanları biz olduk" dedi.

Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirimAncak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu. Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu.

kaynak: http://www.ligtv.com.tr/Euro_2008.aspx?r=1&hid=40225

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kahretsin bee huyumuz kurusun
sırada almanyanın kanına giricez son kurban şimdilik sizsinizzzzzz
muhahahahahaa

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aynısını terimde söyledi :D Yemeden Açılamıyoruz diye :D

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
-HIRVATİSTAN TEKNİK DİREKTÖRÜ BILIC-

Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç de yaptığı açıklamada, bu maçın inanılmaz bir sonu olduğunu belirterek, ''Türkiye maçının son 2 dakikasını tarif etmem mümkün değil. Herhalde yaşamım boyunca da tarif edemem'' dedi.

Biliç, Türkiye maçının inanılmaz bir sonunun olduğunu ifade ederek, ''Biz Türkler'den daha iyi rakipleri yendik. Maçın penaltılara kalması bizim için bir şoktu. Herşey bitmiş gibi gözüküyordu. Bütün bunlara karşın elenmeyi haketmedik'' diye konuştu.

Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum. Böyle giderlerse final oynarlar. Bu yenilgiyi unutmamız mümkün olmayacak. Yaşamımız boyunca da aklımızda kalacak'' dedi. :D :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
NymO dedi ki:
Biliç, Türkiye nin 3. kez bir maçı geriden gelerek kazandığını belirterek, ''İlginç bir biçimde kazanıyorlar. Hem kaliteleri var hem de başka birşey var. O yalnızca Türkler'de var onun ne olduğunu tarif edemiyorum, anlayamıyorum.

İnancımız, İmanımız, Rabbimizin rahmet eli var inayeti var... , tabiki Bunları anlayamaman normal :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Hahahah gülesim geldi yahu :D :D :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

anladın sen onu Biliç anladın :P

burock

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eğer 1. uzatmada atsalardı bizimkiler 2.uzatma devresinde 2 hatta 3 bile atıp bu işi penaltılara bırakmadan kazanabilirlerdi :D :D Hırvatlar son 1 dakika kala atınca 2 gol yetişmedi haliyle B) B) B) :P

must

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahaha son resim güzelmiş pankart dışında bizimkilerin mimikler de bir güzel farklı farklı ifadeler var suratlarda :D

Birde böyle birşey var hakemde duygulandı hırvatistan yenilince |)

captdb4079f4c8314b75909tq4.jpg

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hakeme laf atmayın, onun parasını ben kendi cebimden verdim (:
Bizim gibi yumurta kapıya dayanmadan hareketlenen başka millet var mı :D

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Muhaha ne maçtı be.. Dediniğiniz gibi.

huyumuz kurusun :D

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu adam manyakya, sempatim var bu herife, hopluyo zıplıyo heycanını hiç çekinmeden rol yapmadan belli ediyo, kendine özgü yani, ama ne olursa olsun Türkiye'yi yenecek bi milli takımı yok onun hhıh çatlasın :P

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Harbiden huyumuz kurusun :D

Önce onlar yiyiecek şöle güzel karınları doyacak tam doydu derken biz yiyecez :D BU da türklerin insan sevgisinden kaynaklanıyor :D Onlar yemeden yemeyiz ... Ama sonuçta biz daha çok doyarız ;) :)

Süper bir maçtı şu son 3 maçı Dünya unutmayacak!! Darısı diğer maçlara ...

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir an kendinizi hırvatların yerine koyun. 119 da atmışsın yarı finale çıktım derken 5 dk sonra elenmişsin. Sırf bunun için bile tarih kitaplarında yer bulacak birmaç.

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dragonfly dedi ki:
Bir an kendinizi hırvatların yerine koyun. 119 da atmışsın yarı finale çıktım derken 5 dk sonra elenmişsin. Sırf bunun için bile tarih kitaplarında yer bulacak birmaç.

Ah Beşiktaşım ah, bilmezmiyiz o duyguyu :$

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben dedim size sakın ilk golü siz atmayın diye :D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Arkadaş Euro 2008 desin.Çıktığın 3 maçla yarı finaldesin.3 maçta sonradan çevrilirmi yahuu.Yalnız artık cidden elenelim,şu silah işi çok ileri gitmeye başladı.Spiker televizyonda yalvarıyor,daha sözünü bitirmeden adam bırak silahı tam otomatik makinalı silahla saydırıyor.Yok böyle birşey.

fft15_mf61867.Jpeg

fft15_mf61855.Jpeg

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Fatih terim : "Yemeden açılamıyoruz." :D

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler Biliç de iyi bir teknik direktörmüş. Belki başkası olsa hakaret felan edebilirdi ama sakin ve düzgün birşekilde konuştu. Mesala Maçın uzaması gibi neyse. Kolay gelsin

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç olmadığımız kadar şanslıyız. Tastamam bir hücum takımı olmamıza karşın, bazı bölümlerde bekleme konumuna geçişimiz beni çıldırtıyor. Geri paslardan hiç konuşmayalım zaten. Mücalede, şans ve Bilic'in mükemmel tespiti bizi buraya kadar getiren. Şahsen bunu umursamıyorum, çünkü istatistiklerde adınız vardır veya yoktur.

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya ben golu yedikden sonra bi ara balkona çıktım o arada 4.hakem kaç dakika uzatma vrdi yada verdimi?

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uzatma gelmedi heralde, gol de +2'de geldi...

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Umudun bittiği yerde [glow=red,2,300]11 Türk[/glow] Tarih yazdı.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sempatik adam
hırvatlar çok ii top oynuyorlardı bence bu turnuvada bizi geçseler almanlarıda geçerlerdi :D
ama yarı finalde biz varıs :D