Bilgisiyarıma format attıktan sonra bazı oyunlar açılmamaya başladı

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bundan 1 ay önce kadar pc ye format atmıştım ve herşey normal giderken önceden açılıp şimdi açılmadığını gördüğüm bir kaç oyun var bunlar başlıca HEARTS OF IRON 4 CS:GO DBD gibi oyunlar önceden açılırken şimdi açılmıyor ve oyunu rahatlıkla oynarken(war thunder)bir donma yaşadım ve ondan sonra oyun öncesi gibi değil daha yavaş açılmaya başladı acaba sizce bunun sebebi nedir ?

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Önceki kurdugun iso sürümü , ve ilk kurdugun iso sürümü , farklarının karşılaştır ve teknik detaylarınada göz at.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Ekran kartı sürücüsü kurulu mu?

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
İnanır mısın aynı sorun bende de var. Ve çözüme kavuşmadı. Herşey güncel bios da dahil. Fakat sadece cs go çalışmıyor. Steamda çalışır gözüküyor. Herşeyi denedim. Bu sorun gtx 1050 ti karttan sonra rx 590 dan sonra olmaya başladı. İlk kartımı satmıştım.

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İnanır mısın aynı sorun bende de var. Ve çözüme kavuşmadı. Herşey güncel bios da dahil. Fakat sadece cs go çalışmıyor. Steamda çalışır gözüküyor. Herşeyi denedim. Bu sorun gtx 1050 ti karttan sonra rx 590 dan sonra olmaya başladı. İlk kartımı satmıştım.
reiz format atmamım sebebi oyunlar çok kasıyordu her oyunda performans düşmesi yaşıyordum hepsi 1fps falandı sonra format attıktan sonra çoğu düzeldi fakat söylediğim oyunlarda csgo açmaya çalışsam ya hata veriyor yada açılınca kötü bir performans veriyordu pc önceden zorlanmadan açarken şimdi ne oldu bilmiyorum

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
reiz format atmamım sebebi oyunlar çok kasıyordu her oyunda performans düşmesi yaşıyordum hepsi 1fps falandı sonra format attıktan sonra çoğu düzeldi fakat söylediğim oyunlarda csgo açmaya çalışsam ya hata veriyor yada açılınca kötü bir performans veriyordu pc önceden zorlanmadan açarken şimdi ne oldu bilmiyorum
O konuda benim farklı ultra ayarlarda her oyunu oynuyorum sıkıntısız. Ama cs go açılmıyor bir tek. İlk formattan sonra bir süre çalışıyor sonra güm bi anda açılmamaya başlıyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
İşletim sistemini sıfırlama ile temiz format atma farklıdır, bu farka göre temiz kurulum ile orjinal iso dosyasından kurulum ile sorunlar düzelir diye umuyorum.

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İşletim sistemini sıfırlama ile temiz format atma farklıdır, bu farka göre temiz kurulum ile orjinal iso dosyasından kurulum ile sorunlar düzelir diye umuyorum.
Acaba ben şimdi yarın bir bilgisiyarcıya götürüp temiz bir kurulum yapın mı diyeyim bide benimki home versiyonu acaba promu yapsamki?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Acaba ben şimdi yarın bir bilgisiyarcıya götürüp temiz bir kurulum yapın mı diyeyim bide benimki home versiyonu acaba promu yapsamki?
Bilgisayarcıya götürürsen sana imaj atılmış bir sahte windows yükleme olasılığı yüksek. sana bir örnek video atayım da oradan göre göre kendin yapmaya çalış...

Son düzenleme:

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayarcıya götürürsen sana imaj atılmış bir sahte windows yükleme olasılığı yüksek. sana bir örnek video atayım da oradan göre göre kendin yapmaya çalış...

imaj atıldığını nasıl anlaya bilirim çünkü geçende götürmüştüm ama öyle köşe başı bilgisiyarcı gibi değil güvenilir bir bilgisiyarcı o yüzdeb problem olmaz diye düşünüyorum

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Format atmaya cesaretin yoksa imaj dosyasını anlayabilecek bilgin de olmaz, tecrüben de olmaz... Format atmayı artık küççük bebeler bile biliyor.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Alfred_Jodl, anlayamazsın, bilgisayarcı kendi ISO'sunu da kullanmış olabilir, kendiniz format atın hatta boş bir Windows kopyasına atın format derim.

Alfred_Jodl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Format atmaya cesaretin yoksa imaj dosyasını anlayabilecek bilgin de olmaz, tecrüben de olmaz... Format atmayı artık küççük bebeler bile biliyor.
pc geldi çok bi problem görmedim ve birde oyunları deneyeceğim diye internete bağlanmaya çalıştım ki oda ne aman allahım internet var ama bağlanmıyor kanser oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

HERKEZİN DİKKATİNE YAPTIĞINIZ YARDIMLAR İÇİN ÇOK SAOLUN FAKAT PARAZİTCELL REİZ SÖYLEDİĞİN ŞEYİ YAPTIM TEMİZ BİR KURULUM SONRA OYUNLAR AÇILMAYA BAŞLADI SAOLUN GENEDE YAPTIGINIZ YARDIMLAR İÇİN
Mesaj otomatik birleştirildi:

[SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Son düzenleme: