Bilgisiyarım bazen çok yavaş bazen hızlı

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sa, ben pcyi bazen açtığımda lolde 20 fps sabit oynuyorum bazen açtığımda 60 fps sabit bu sadece lolde değil yavaş modundayken nette surf bile yapamıyorum. bilgisayarın ısınma sorunu var ama ısınma sorunundan kaynaklı değil çünkü 2 gün aradan sonra pcyi açtım yavaş modundaydı 2 3 kere kapatıp açtım düzeldi bu sorunu nasıl halledebilirim ?

dell inspiron n5110, intel hd 3000, 2.4ghz, 4gb ram, dirext 11

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben boyle oldugunda driverlar guncel degilse onlari guncelliyorum kasa cok tozluysa iyice hava tutup temizliyorum duzeliyor.

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
driverler güncel fan macum temizliği yapalı 2 hafta oldu format da 2 hafta önce atıldı formattan öncede vardı sorun.
driverler dediğiniz sadece ekran kartı mı yoksa başka driverlar da mı var söylermisiniz bi bakayım güncelleyeyim

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İntel hd 3000 ekran kartı bile değil 60 fps gayet iyi alıyorsun bir tane daha ekran kartın var mı ? Ayrıca Fan temizliği yapmanı tavsiye ederim ben 6 aylık laptop kullanmama rağmen baya tozlanmıştı.O laptopun genellikle gt 525m ekran kartına sahip oluyor sende yok mu ?

RedMyLie

Asistan
Reaksiyon puanı
0
var ama kurulmuyor çok uğraştık pc ci ile bu forumdaki arkadaşlarla ama kurulmuyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

indiriyorum tam kurucak uyumlu değil diyor dell in sitesinden de indirdim yine aynı sorun