Kübra Polatel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Teşekkür ediyorumİstersen profilinden ismini değiştirebilirsin, ya da herhangi bir moderatörle iletişime geçerek sorun hakkında yardım alabilirsin.
İsmimi değişemiyorum sıkıntı ordaİstersen profilinden ismini değiştirebilirsin, ya da herhangi bir moderatörle iletişime geçerek sorun hakkında yardım alabilirsin.
Konu linkini buradan paylaşabilir misiniz? Ayrıca aynı isim ve soy isme sahip başka birisinin olması da muhtemel. Forum isminizi değiştirmek için Admin'e mesaj atmanız gerekiyor.
Aynı isme ve soy isme sahip kimse yok ve ben bu isimle açtıktan sonra ortaya çıktı takip ediyorum Çünkü bayadır böyle bi isimle denk gelmedim . Ve admin kimKonu linkini buradan paylaşabilir misiniz? Ayrıca aynı isim ve soy isme sahip başka birisinin olması da muhtemel. Forum isminizi değiştirmek için Admin'e mesaj atmanız gerekiyor.
Bizim üyeyi herhangi bir şekilde engelleme şansımız yok maalesef. Adminimiz by efsane'dir.Aynı isme ve soy isme sahip kimse yok ve ben bu isimle açtıktan sonra ortaya çıktı takip ediyorum Çünkü bayadır böyle bi isimle denk gelmedim . Ve admin kim