Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Kübra Polatel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu forum da actigim isimle bi kişi benim adımla açtığı hesapla burdaki forumda yorum yapıyor konulara nasıl şikayet edebiliriz? Veya isim değişme hakkı sınırlı mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20191121-172722_Chrome.jpg
    Screenshot_20191121-172722_Chrome.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 103

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
İsim değişikliği için yetkili arkadaşlarla iletişime geçebilirsin..

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
İstersen profilinden ismini değiştirebilirsin, ya da herhangi bir moderatörle iletişime geçerek sorun hakkında yardım alabilirsin.

Kübra Polatel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İstersen profilinden ismini değiştirebilirsin, ya da herhangi bir moderatörle iletişime geçerek sorun hakkında yardım alabilirsin.
Teşekkür ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsmimi değişemiyorum sıkıntı orda

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Konu linkini buradan paylaşabilir misiniz? Ayrıca aynı isim ve soy isme sahip başka birisinin olması da muhtemel. Forum isminizi değiştirmek için Admin'e mesaj atmanız gerekiyor.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Yöneticilere mesaj atmayı deneyin yardımcı olacaklardır :)

Kübra Polatel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Konu linkini buradan paylaşabilir misiniz? Ayrıca aynı isim ve soy isme sahip başka birisinin olması da muhtemel. Forum isminizi değiştirmek için Admin'e mesaj atmanız gerekiyor.
Aynı isme ve soy isme sahip kimse yok ve ben bu isimle açtıktan sonra ortaya çıktı takip ediyorum Çünkü bayadır böyle bi isimle denk gelmedim . Ve admin kim

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Aynı isme ve soy isme sahip kimse yok ve ben bu isimle açtıktan sonra ortaya çıktı takip ediyorum Çünkü bayadır böyle bi isimle denk gelmedim . Ve admin kim
Bizim üyeyi herhangi bir şekilde engelleme şansımız yok maalesef. Adminimiz by efsane'dir.