bilgisayarlarınızda hangi türk yapımı donanımları kullanıyorsunuz?

Reaksiyon puanı
277
Az önce donanım arşivi youtube kanalında türk markası bir laptop yayınlanmış. Bende merak ettim bi sorayım dedim sizlere acaba aranızda türk marka bir parça kullanan varmı diye. Şimdi çıkıpta hiç türk markası yok ki deyip isyan etmeyin mesela benim mouse türk markası bir bilgisayarda oyun için en gerekli şey mousedir ayrıca kasam, monitörüm ve güç kutumda türk ürünü tabi kasa gereksiz birşey kasa olmadanda bilgisayar toplanabilir. Neyse hadi yazın bakalım :)

not:umarım türkiye elektronik sektöründe daha büyük adımlar atar. Bizim de neden hiçbir şey üretemiyoruz demek yerine kendimiz üretip birşeye sap olmamız gerekiyor

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Türk yapımı? Bir de donanım!? ? Yani bilgisayar parçası falan ben duymadım, Türklerin yaptığı.
Mesela ekran kartı yaptılarda benim haberim mi yok?

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Klavye , mouse ve kulaklık rampage bence gayet iyi

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Sakın Türk malı diye bir şey deme. Yoksa hakaret ve küfür yersin. Burası böyle bir ülke.
Çok doğru söyledin türk olan her şeyden nefret ediyorlar benim rampage setim var 2 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Evet dediğim gibi çöp markalar. :( Öyle Türk malı diye yine de alınmaması lazım. Yarın bir gün ne olacağı belli olmaz.
@Shiden, Gerçekleri söylemeliyiz. Hemen Türk yapımı diye milliyetçilik yapıpta övmek hiç akıllıca bir davranış olmaz.
Everest ve rampage aynı zaten. PSU'ları da C4 bombası.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Evet dediğim gibi çöp markalar. :( Öyle Türk malı diye yine de alınmaması lazım. Yarın bir gün ne olacağı belli olmaz.
@Shiden, Gerçekleri söylemeliyiz. Hemen Türk yapımı diye milliyetçilik yapıpta övmek hiç akıllıca bir davranış olmaz.
Çin'e bedel kırkımız. (Sınırda vururlar 40 kişi gitsek ama :D.).

Reaksiyon puanı
277
övmedim sadece konu açtık kullanıyormusunuz diye söyledim üstelik everest psu bakımından kötü olsada mouseüretimi açısından son derece iyi kasaların bir artısı eksisi yok o yüzden kartondanda yapılsa gene para kazandırıyor technoPC :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çin'e bedel kırkımız. (Sınırda vururlar 40 kişi gitsek ama :D.).
boş yapma koybol bebe ne izliyon aw :D ironininde bukadarı olmaz

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
@Kastamonu Ayısı, Biliyorum övmedin. Ben ne olursa olsun o markalara para vermem. Ne frisby ne de rampage beni mutlu etti. Marka adları farklı ama ürettikleri şeyler aynı kalitesizlikte. Yani beş para etmez.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
@Kastamonu Ayısı, Biliyorum övmedin. Ben ne olursa olsun o markalara para vermem. Ne frisby ne de rampage beni mutlu etti. Marka adları farklı ama ürettikleri şeyler aynı kalitesizlikte. Yani beş para etmez.
Frisby'e laf yok. Kullanıyorum. Memnunum.

övmedim sadece konu açtık kullanıyormusunuz diye söyledim üstelik everest psu bakımından kötü olsada mouseüretimi açısından son derece iyi kasaların bir artısı eksisi yok o yüzden kartondanda yapılsa gene para kazandırıyor technoPC :D

boş yapma koybol bebe ne izliyon aw :D ironininde bukadarı olmaz
Çine bedel kırkımız diyorlar ya :D.

Son düzenleme: