AÖF de gerek yok artık Büyükşehir Belediyeleri kurs verip üstüne de para veriyorlar
AÖF haricinde uzaktan eğitim sistemi de var. Türkiye 'de yanlış bilmiyorsam 2 üniversite uyguluyor bunu: Sakarya Üniversitesi ve ODTÜ.
Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi --> Burdan Sakarya Üniversitesi açtığı bölümleri görebilirsin. Endüstri ve Bilgisayar Mühendisliği bile var
Senede 1 veya 2 defa (tam hatırlamıyorum) üniversitede sınava girmeniz gerekiyor. Diğer sınavlar internet üzerinden. Üniversiteye sınava geldiğinizde ise devlet kalcak yeri falan ayarlıyor.
Bu kötü ya Benim gitme imkanım olsa fırat üniversitesine giderim O sınavları da acaba bilgisayardan yapamazlar mı?Acaba sorsam mı?Eğer öyle olursa kimse tutamaz beni
Valla 2-3 sene önce sistem bu şekildeydi. Belki değişiklik olmuştur. Ama şunu da söyliyim. Senin durumunu biliyorum. Senin durumundaki kişiler bile gelmişti. Ailecek gelmişler hemde. Anne-baba-çocuk.
Başta da dediğim kalacak yer sıkıntısı olmuyordu. Ailenle gelirsen ailene bile yer ayarlıyorlar.
Hımm kardeşinin durumunu bilmiyordum.
İyi güzel de ,Aynı hastalıktan iki çocuğunuz olunca misafirlik dahi sıkıntı oluyor.Bir mail attım bakalım.Kendi ilimde sınavım olsaydı rahat olurduİletişimdeki bölüm başkanına mail attım bakalım inşALLAH cevap verir de yol gösterirAcaba kaberdey'in bu konuda fikri yok mu? Üniversitede bu konuyla ilgili bir kolaylık yapamazlar mı
?
ben okuyorum uzaktan egıtım bılgısayar muhendıslıgı ama benımkı yuksek lısans. tabı lısans bolumu de var ama devam zorunlulugu ıstıyorlar bellı bır mıktarAÖF haricinde uzaktan eğitim sistemi de var. Türkiye 'de yanlış bilmiyorsam 2 üniversite uyguluyor bunu: Sakarya Üniversitesi ve ODTÜ.
Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi --> Burdan Sakarya Üniversitesi açtığı bölümleri görebilirsin. Endüstri ve Bilgisayar Mühendisliği bile var