Bilgisayarınızı Kilitleyin

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Yeni Kensington Combosaver Şifreli Notebook Kilidi

Kensington mobil bilgisayar aksesuarları , Combo Saver Şifreli Kilit sistemi sayesinde cihazlarınıza üstün koruma sağlıyor. 1.80 m uzunluğundaki çelik kablosu ile bir çok teknolojik koruma imkanı verir. Ultra portatif ve şık tasarımın yanı sıra, istenildiğinde değişen şifre sistemi okul, iş ve halka açık ortamlar için idealdir.

29097d1259948517-yeni-kensington-combosaver-sifreli-notebook-kilidi-combosaver-portable-lock_1.jpg

Albim Bilgi İşlem A.ş. tarafından ithal edilen ürünün fiyatı 47,9$+kdv

29098d1259948517-yeni-kensington-combosaver-sifreli-notebook-kilidi-combosaver-portable-lock_2.jpg

Ürün Özellikleri

-10.000 kombinasyon özellikli, 4-haneli şifreli kilit
-Diz üstü bilgisayarların %99’unda, desktop-bilgisayarlarında, LCD’lerde, projektörlerde ve diğer cihazlarda bulunan standart Kensington girişiyle uyumlu
-Güvenli koruma için 1,80m uzunluğunda uçaklarda kullanılan çelik kablo
-Kolay kullanım için kilidin şifresi istenildiği zaman değişir
-Okul, ofis yada diğer işyerlerinde kullanım için ideal
-Şifrenizi Kensington’un web sitesine kaydedin ve bir daha şifrenizi unuttunuz diye kaygılanmayın!
-2 yıl garantili

Kaynak

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Niyeti bozana bu kilit engel olamaz:)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Güzel bir alet.Bazı arkadaşlara ve bana da lazım olabilir.Fiyatı ithal olduğu için midir biraz çok gibi geldi bana

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Yalnız resimdeki pc ordan çalınır. :D masayı kaldırırsın pcyi alıp masanın ayağının altından alırsın :D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
böyle birşeyi daha önceden görmüştüm de "o ne l*n" diyodum geçiyodum, meğerse kilitmiş:D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Yalnız resimdeki pc ordan çalınır. :D masayı kaldırırsın pcyi alıp masanın ayağının altından alırsın :D

Ne şekilde bağlandığı net değil.Dikkat edersen 2 taraftan masanın altına çelik gidiyor.O yüzden net birşey diyemem.Bildiğimiz düz mantıkla bağlanmış ise çalınabilir.Kimsenin olmadığı bir yerde pek kimse bağlamaz ya da olan yerde bağlanırsa çalmaya cesaret etmek zor. :)

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şaka sandım ilk önce :D ama ihtiyaç alanı doğmuşki adamlar yapmış

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Şaka sandım ilk önce :D ama ihtiyaç alanı doğmuşki adamlar yapmış
Bu ürün yapılış amacı genellikle büyük mağazalarda Lap top tanıtımı için konulan yerlerde güvenlik amacıyla hırsızlığa karşı kilitlenmesi için tasarlanmıştır.

abre06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 metre zincir bir tane kilit tamamdır boşa para harcıyorlar

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bunu aletsiz koparmak kesmek mümkün değilde , notebooka takılan kilit noktasının metal ile kasaya destekli olması lazim , yoksa kıvırarak plastiği yamultma kırma yolu ile çıkarılıyo , C_ _ _ _ R marka notebokta masadan düşme ile çıkmıştı. Tabi çoğu notebokda destekli.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu ne şimdi, adam masayı kaldırıp kilidide üstünde götürür :D

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Masa Sabitmiş diye düşün..
eyvallah,biz düşünelimde,masalar sabit olmadıktan (zaten değiller) sonra,bizim düşünmemizin ne gibi faydası olacak.hırsızı düşünce gücüylemi vazgeçireceğiz:biggrin:

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Benim Philips masaüstü monitötün arkasındada Kensington kilidi diye bir var.Zamanında oraya tornavida vs sokup nasıl kullanıldığını merak etmiştim ama aparat ile oluyormuş :D

DarkHumans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yavv şu kilidi mi kesemiecekler benim kanki o kilidi dişiyle açıyor yavv.