Bilgisayarınız sizi görmeden açılmasın yüz tanıma

wbmstr

Asistan
Reaksiyon puanı
3
64 bitte çalışmıyor arkadaşlar. Çalıştırabilen varmı.

ben calıstırdım gayet guzel calısıyor....

arkadaslar bu arada cok sacma sorular sormayın ya yuzunde cizik olsa yarık olsa sivilce olsa muhabbetlerine hic girmeyn yuzunuzde bisiler yer degistirmedyse (mesela agızla burun) calısır merak etmeyin siz....

elmaşekeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bu düşümce çok güzel bu paylaşımdan dolayı teşekkürler.
ben bişey sormak istiyorum, bu düşünce aklınıza nasıl geldi çünkü çok güzel bir fikir bunu bilim adamlarına sunsak ve bunu yapsalar çok memnun olurumm..:thumbup1:=)

pasur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bişey sormak istiyorum, bu düşünce aklınıza nasıl geldi çünkü çok güzel bir fikir bunu bilim adamlarına sunsak ve bunu yapsalar çok memnun olurumm..:thumbup1:=)

arkadaşım zaten yapılmış bir programdan bahsediliyor :blink::biggrin:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ya birde rapid harici başka bir yerde olsaydı denerdim ama ..:S

byesref

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben daha önce yükledim yanlız şu var bilgisayarın karşısında olmadığımda da açılıyordu. bir deneyin isterseniz.

enigma340

Asistan
Reaksiyon puanı
7
:4::tt2: hahaha hiç güleceğim yoktu . Arkadaşım bu pro vardı zatenn :devil:

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sene başında bir arkadaşım yüz tanıma sistemli bir toshiba notebook almıştı ama bir türlü düzen tutturamamıştı, ailede kim denerse denesin onaylayıp açıldığını söylüyordu. çok muzdaripti bu durumdan:)
en çokta babasını onaylamasından :D:D

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bende şuanda kameranın driverini yüklemekle meşgulum. program düzgün bir şekilde yüklendi. kamerada yüklensin sonucu paylaşırım...

esrarlıgozler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper bişiy beyler bayanlar deneyin sizi görüo şifre sormuo görmeyince şifre istiyo

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
fotoyu gösterince açılır mı? açılır pek de güvenli bi yöntem değil çeşitlilik olması açısından güzel paylaşım. teşekkürler

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ben lens kullanıyorum lenslerimle tarama yaptırdım, sonra lensleri çıkardım giriş onaylanmadı :lol::lol:

gece_mavisi1

Asistan
Reaksiyon puanı
4
super bişi ye benziyo paylasım ıcın tskler...

---------- saat 15:53 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:52 eklenmişti ----------

Ben lens kullanıyorum lenslerimle tarama yaptırdım, sonra lensleri çıkardım giriş onaylanmadı :lol::lol:
en ince ayrıntısına kadar ıncelıyor demekkı :)

snopy80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşkler bnde şimdi deniorum win7 32 bitde çalışıormuş bnde krcalayıp sorusu olan arkadaşlara yardımcı olacağım :)

---------- saat 15:56 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:27 eklenmişti ----------

beyler bnde kurdum win7 de 32x de zaten sorun yok :) ama kullanıcı eklemeyi bilen varsa bi yazarsa sevaba geçer :)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
süper bişeymiş ama benim bilgisayar 10 senelik olduğu için daha basit çözümler kullanıyom. mesela biosta şifre var. ondan sonra c:\windows\ altındaydı yanlış hatırlamıyorsam syskey.exe çalışıyo... yaklaşık 1 senedir de idare ediyom bu yöntemle... ama yinede saol