Bilgisayarın Oyun oynarken kapanması

AhmetEren0655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar öncelikle. Bilgisayarım oyun oynarken hep kapanıyor oyuna giriyorum 3-4 dk sonra kapanıyor. Ekran kartını çıkarınca kapanmıyor oyun oynanıyor ama onboard olduğu için 2gb ramimi yiyor ve fps düşük oluyor. ekran kartını takınca sistem kullanılıyor ama oyuna girince kapanıyor (lol, pubg lite ...) Sorunumu nasıl çözerim ?
fan çalışmıyordu yensini takdırdım. Macunuda deiştirdim ama hala kapanıyor.

batuhanceylan

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Merhabalar öncelikle. Bilgisayarım oyun oynarken hep kapanıyor oyuna giriyorum 3-4 dk sonra kapanıyor. Ekran kartını çıkarınca kapanmıyor oyun oynanıyor ama onboard olduğu için 2gb ramimi yiyor ve fps düşük oluyor. ekran kartını takınca sistem kullanılıyor ama oyuna girince kapanıyor (lol, pubg lite ...) Sorunumu nasıl çözerim ?
fan çalışmıyordu yensini takdırdım. Macunuda deiştirdim ama hala kapanıyor.
Bana kalırsa ekran kartında sorun olabilir. ama arkadaşın dediği gibi tam sistemi yazman gerek.

AhmetEren0655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unknown.png

ekran kartı takılıyken herşeyi yapabiliyorum ama en dandik oyunda kapanıyor
@batuhanceylan
@ForeverPower41

AhmetEren0655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardım edecek varmı ? ekran kartındaysa sorun onun zorlanmasını azaltacak bir ayar falan

AhmetEren0655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu çözemedim yardım edicek varmı ?

Emir Aydın

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,635
Power Supply kaç Watt,mümkünse kasanın kapağını açıp power supply nin yanında bulunana etiketin fotoğrafını atabilir misin ?
Ekran kartı nedir ?
Bilgisayar kapandığında herhangi bir hata kodu veya yazı çıkıyor mu yoksa direkt düğmeye basıp kapanmış gibi mi kapanıyor.

AhmetEren0655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Power Supply kaç Watt,mümkünse kasanın kapağını açıp power supply nin yanında bulunana etiketin fotoğrafını atabilir misin ?
Ekran kartı nedir ?
Bilgisayar kapandığında herhangi bir hata kodu veya yazı çıkıyor mu yoksa direkt düğmeye basıp kapanmış gibi mi kapanıyor.
kapanınca ekran gidiyor sonra kasa da 20-30 sn sonra kapanıyor
IMG_20190901_193122.jpg