UndyingDarkness
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 49
Çözüldü teşekkürler..
BIOS ayarlarından düzenleyebilirsin. Tahminimce Floppy disket sürücün yok.Evet 2 tane 1 Gblık ram olmasına rağmen şuan 1 gb olarak gösteriyor. Windows çalışırken resetliyordu. Yarım saattir iyi gidiyor amaBir sonraki pc'yi açışımda Floppy'i kapatmam mı gerekir?
Arkadaşım dediğin gibi bi olay başıma geldi daha önceki bilgisayarımda.Bazen açılmıyordu yada tam çalışırken küt diye kapanıyordu.önce bende ramlerden şüphelendim değiştirip denedim fakat sonra sorunun power supply yani güç kaynağından olduğunu çözdüm.değiştirdim ve sorunum çözüldü.Başlıkta da dediğim gibi. Bir kezde Floppy fail gibi bir şey yazdı başlarken. Resetlenince bazen açılmıyor kapatıp 20 dk falan sonra deneyince açılıyor. Sorun harddisk'den midir arkadaşlar?
atladığın nokta bu olabilir miRamlar aynı Infinity 1 Gb 667 mhz iki adet. Ama en son temizleyip taktığımdan beri 1 gb olarak görünüyor.
pardus linuxdu ya da ulusal işletim sistemi pardus fln deme jeaqın gazabına uğrarsınSağol vandetta, bugün kasayı açtım ramleri yine söktüm taktım, hâlâ 1 gb. ve format attım diski yavaş ve ntfs olarak biçimlendirdim. Yinede deniyicem gözden geçirmeyi eline sağlık
Bir de kısa pardus macerası oldu ki çok güzeldi arkadaşlarpardus da linuxdu galiba ilgili bölüme konu açıcam
![]()
![]()
Gardaşlar disk gözden geçirme nasıl oluyordu pc yeniden başlarken mavi bi ekrandan yapılan bu nasıldı?