Bilgisayarın durduğu yer iyi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gr0ke

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Bİzde de var. Ne olmuş yani. Biz foto atıyor muyuz ? Bravo kardeşim yürü be helal sana ???Monsterin mi var diyelim anlamadım yani
Farkındaysan ironi yapıyorum :) yani aslında eleştiriyorum. yaptığı şeyin ne kadar saçma olduğunu kendisine anlatmaya çalışıyorum. umarım şu an sana da anlatabilmişimdir sevgili kardeşim.

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Ne derdiniz varmış be. Alt üstü bilgisayara bu şekilde bir zarar gelir mi diye sordum. Bilgisayarı 3-4 açmayacağım diye bir konu açtım bozulur mu dedim. İnsanlar nereye koyduğuna bağlı falan dedi. Bende burası uygun mudur diye bende merak edip konu açtım. Resim atmasam nerden görelim nerede olduğunu diye laf yapacak.
yuksek bir yerde durmuyor veya kotu bir masada durmuyor kirik vb sen onu direk ayrinti yazmadan atarsan oyle anlasilir ister istemez

greyg••se

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
97
Bilgizayarı 3-4 ay falan kullanmam büyük ihtimal. Bilgisayarın bu süreçte duracağı yer iyi mi sizce? Kendi masamın üstünde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 114713

Masan güneş görmesin üstünü falan kapatma veya ağırlık koyma takılı kablo da kalmasın bir sorun olmaz ama 3-4 ay sonra kullanmadan önce bi temizle bence fanların falan toz tutma ihtimali var en azından dışını falan bezle silersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...