Bilgisayarın durduğu yer iyi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bilgizayarı 3-4 ay falan kullanmam büyük ihtimal. Bilgisayarın bu süreçte duracağı yer iyi mi sizce? Kendi masamın üstünde duruyor.
Screenshot_20200903_112218.jpg

Son düzenleme:

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Ne dertler var
Nasıl bilgisayarımın şovunu yaparım hmm
Hocam soru soranlara böyle yaklaşmak sizce uygun bir davranış mı? Yani merak etmiş sormuş arkadaş ben yeni bir üye olsam üstümde kötü bir izlenim bırakır bu mesaj.

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Hocam soru soranlara böyle yaklaşmak sizce uygun bir davranış mı? Yani merak etmiş sormuş arkadaş ben yeni bir üye olsam üstümde kötü bir izlenim bırakır bu mesaj.
Arkadaş yeni değil hani. Kullanmayacaksa kaldırsın gardolaba bu da sorumu yani

sinirli_adam

Asistan
Reaksiyon puanı
79
ama durdugu yer de hiçbir sorun yok bunu herkez anlar %70 ihtimale hava atmak icin yapmistir yada konu açmak için yapti boş yere

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Haklısınız ama arkadaşın yaptığı da doğru değil
Evet bir bakıma öyle. Yine de onların yanlışını güzel bir dille düzeltmek daha hoş olur bence. Yani bu durumu düzeltmek için "Ooo bilgisayar pahalı, hava atmak için atılmış." yerine (yani ona bilgisayarı fark ettiğinizi göstermemeniz gerek) "Hayır hocam, bir şey olmaz." daha iyi.

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Ihı monstırım var ıhı
Hocam öyle niye anlıyorsunuz. Bu kadar görgüsüz bir insan değilim. Bem kapağını kapaşı tutuyorum. Acaba kapağı açık mı kapalı mı tutmalıyım diye öyle koydum. Eğer onu göstermek istesem başka bir şey yapardım. Yanlış anladıysanız kusura bakmayın. Sadece ben burda bilgisayarı uzun süre kullanmazsak bir sorun ılur mu diye sormuştum. İnsanlarda böyle yerlerde bozuluru şöyle yerlerde bozulur dediği için masanın üstünde durması bir sorun oluşturur mu diye sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarla, teknolojiyle hava atmak en saçma bulduğum şeylerden biridir bu arada. Ama genede inanmazsanız söyleyecek bir şeyim yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapaydım siyah bantla logoyu kapatıp mı atsaudım resmi. Orada bir HP logosu, Lenovo logosu olsaydı bir şey demeyecektiniz ama.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bence klavye orda fazlalık yaratıyor görüntü kirliliği var masada. Masanı düzene sok temizle eşyaları ordan çok fazlalık var görüntüde.

Bu arada Monster laptopunun özellikleri ne bari onuda yaz tam olsun ?

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bence klavye orda fazlalık yaratıyor görüntü kirliliği var masada. Masanı düzene sok temizle eşyaları ordan çok fazlalık var görüntüde.

Bu arada Monster laptopunun özellikleri ne bari onuda yaz tam olsun ?
Hocam bir üst yorumda dil döktüm o kadar boşuna mı silcem valla resmi.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Masa dağınık olmazsa iyi bende senin gibi kullanıyorum.Böyle iyi.

gr0ke

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Yahu neden eleştiriyorsunuz? Çocukcağız bilgisayarını göstermek istemiş. Gayet de güzel bilgisayar. Ne olur yani övseniz, ruhunu okşasanız da çocuk mutlu olsa? Zaten pandemi sürecindeyiz, herkesin psikolojisi bozuk. Genç bir kardeşimizi mutlu etmeyelim mi? BİLGİSAYARIN ÇOK GÜZEL KARDEŞİM, HARİKA, ÇOK BEĞENDİM. DİP NOT: MONSTER NOTEBOOK diye ekleyelim de mutluluğuna mutluluk katalım. :D

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Yahu neden eleştiriyorsunuz? Çocukcağız bilgisayarını göstermek istemiş. Gayet de güzel bilgisayar. Ne olur yani övseniz, ruhunu okşasanız da çocuk mutlu olsa? Zaten pandemi sürecindeyiz, herkesin psikolojisi bozuk. Genç bir kardeşimizi mutlu etmeyelim mi? BİLGİSAYARIN ÇOK GÜZEL KARDEŞİM, HARİKA, ÇOK BEĞENDİM. DİP NOT: MONSTER NOTEBOOK diye ekleyelim de mutluluğuna mutluluk katalım. :D
Çocukcağız ????????

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Benimde böyle bir sorum var.Ancak tam böyle değil.Bilgisayarı kapattığımda genelde ısınmış oluyor.Isınmış haldeyken kapattığımda bilgisayara zarar gelir mi?
Bilgisayarım:
HP Omen 17 an0xx.
Amacım hava atmak değil.Belki bilgisayardan bilgisayara değişir diye model belirttim.

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Bİzde de var. Ne olmuş yani. Biz foto atıyor muyuz ? Bravo kardeşim yürü be helal sana ???Monsterin mi var diyelim anlamadım yani

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Ne alakası var. Ben bilgisayar konusunda teknoloji konusunda falan pimpirikli bir insanım. Bakın o kadar şey söylediler gittim logosunu karaladım resimde. 10 yılda 1 defa böyle bir laptop alınacağı için bozulmaması için aklımda olan şeyleri soruyorum. Ama siz illaki konuyu başka bir yere çekiyorsunuz. Niye ben bilgisayarım ile hava atmaya çalışayım ki. Biliyorum buraya mesaj atanların çoğunda benimkisinden iyi bilgisayar vardır. Orada HP logosu veya başka bir logo olsa bu kadar laf yapmazdınız ya.

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Ne alakası var. Ben bilgisayar konusunda teknoloji konusunda falan pimpirikli bir insanım. Bakın o kadar şey söylediler gittim logosunu karaladım resimde. 10 yılda 1 defa böyle bir laptop alınacağı için bozulmaması için aklımda olan şeyleri soruyorum. Ama siz illaki konuyu başka bir yere çekiyorsunuz. Niye ben bilgisayarım ile hava atmaya çalışayım ki. Biliyorum buraya mesaj atanların çoğunda benimkisinden iyi bilgisayar vardır. Orada HP logosu veya başka bir logo olsa bu kadar laf yapmazdınız ya.
Kardeşim yemek mi bu durduğu yerde bozulsun. Madem kullanmayacaksın koy dolabına gitsin. Ayda 1 çıkar tozunu al yeter.

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Ne derdiniz varmış be. Alt üstü bilgisayara bu şekilde bir zarar gelir mi diye sordum. Bilgisayarı 3-4 açmayacağım diye bir konu açtım bozulur mu dedim. İnsanlar nereye koyduğuna bağlı falan dedi. Bende burası uygun mudur diye bende merak edip konu açtım. Resim atmasam nerden görelim nerede olduğunu diye laf yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...