The Famous
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba, bilgisayarımda şöyle bir sorun var. Daha öncesinde amd x4 965 işlemci ile kullanırken herhangi bir sorun yaşamıyordum ama rx 470 ile dar boğaz oluyor oyunlarda kasıyor işlemci yetmiyordu. Bende işlemciyi amd 8370 ile değiştirdim. Fakat ortaya şöyle bi sorun çıktı. İşlemciyi 2.el aldım bu arada. İşlemciyi herhangi bi stres testine sokup bıraktığımda herhangi bir sorun yok. Veya gpu yu stres testine soktuğumda herhangi bi sorun yok. Ama fortnite a girip oyuna girdiğimde ya bilgisayar donup kalıyor ya mavi ekran veriyor ya da kendini resetliyor veya kapatıyor. Pubg de ara sıra yapıyor. Bazı basit oyunlarda sorun çıkartmıyor. Isı değerleri normal derecelerde aşırı ısınma da yok. Bunun testini nasıl yapabilirim. Sorunu nasıl bulabilirim. Güç kaynağının yetmeyip bunları yaşatma gibi bi ihtimali var mı? Elimde eski işlemci de yok söküp deneyemiyorum. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Güncelleme: olay günlüklerinde mavi ekran verdiğinde kernel-power hatası var. Bunun nedeni %100 psu mudur yoksa başka bir şeyden de kaynaklanır mı? 500w psu var. Psu calculater ile baktığımda 420w civarı çıkıyor sistem gereksinimi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme: olay günlüklerinde mavi ekran verdiğinde kernel-power hatası var. Bunun nedeni %100 psu mudur yoksa başka bir şeyden de kaynaklanır mı? 500w psu var. Psu calculater ile baktığımda 420w civarı çıkıyor sistem gereksinimi.
Son düzenleme: