Bilgisayarımın sorunu var ?

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim bilgisayarda,uzun zamandır,kasma,mavi ekran,performans sorunu var. Bilgisayar ilk açıldığında kasıyor ve ie`de sayfaları durduruyor sonra mavi ekran geliyor.yeniden başladığında düzeliyor.:hammer:Birde masaüstündeki uygulamaların simgesine beyaz bişeyler oluyor... Aslında bilgisayar biraz eskiydi xp den win 7 attım ilk düzgündü sonradan format atılınca böyle oldu.Acaba sorun nedir? bilgisyarda:1,5 gb ram vardı artık 1 gb ram,intel celeron 2.13 ghz

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
koca forumda bilen yok mi ?:helpsmilie:

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir format daha at bence,sonra da şu an pc'nde olan hiç bir gereksiz uygulamayı vs. yükleme.Bilgisayarın da sanırım eski,uygun fiyata daha fonksiyonel bir pc almayı da düşünebilirsin ikinci planda

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
xp ye geri dönmüştüm ama mavi ekran ordada çıktı acaba format cd sinde sorun mu var ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Oişlemciye W7 olmaz ancak xp performanslı çalışır..

Benim eski intel pentium 4 işlemcili bilgisayarımda bile w7 hiç performanslı değil xp iyi çalışıyor..

Üstteki arkadaşın dediği gibi xp kur..

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dediğiniz gibi önce bir format dosyası indirmem lazım yardımlarınız için teşşekürler.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar benim bilgisayarda,uzun zamandır,kasma,mavi ekran,performans sorunu var. Bilgisayar ilk açıldığında kasıyor ve ie`de sayfaları durduruyor sonra mavi ekran geliyor.yeniden başladığında düzeliyor.:hammer:Birde masaüstündeki uygulamaların simgesine beyaz bişeyler oluyor... Aslında bilgisayar biraz eskiydi xp den win 7 attım ilk düzgündü sonradan format atılınca böyle oldu.Acaba sorun nedir? bilgisyarda:1,5 gb ram vardı artık 1 gb ram,intel celeron 2.13 ghz
Simgelerde beyazlama ve ie durdurulması ekran kartından yapıyor gibi mavi ekran format atmana rağmen varsa oda ram sorunlarından veya harddiskten yapar ama bütük ihtimal ramlerde.

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Simgelerde beyazlama ve ie durdurulması ekran kartından yapıyor gibi mavi ekran format atmana rağmen varsa oda ram sorunlarından veya harddiskten yapar ama bütük ihtimal ramlerde.
harddisktende olabilir. Çünkü bizim ram yanmıştı.Tek bir tane kaldı.

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mavi ekran hataları genellikle ram dan verir win7 gecmen sıkını yaratır onun için donanımkonusnda biraz yüksek lazım