Emre Durden
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 22
Merhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?
Şurada 7 milyar dur 8 Milyar nüfuslu Bu mavi gezegende....Neredeyse 200 ülke içinde....Asya'da bulunan....Orta doğu da yer alan....Türkiye adlı ülkede(Canım ülkem <3).....81 il içinden.....En küçük illerden birinde....Bir apartman dairesinde....bir odada bulunan tarihi eski çağlara dayanan bu pc'yi hackletmek için aşırı mantıklı bir şey yapmam gerekiyor.O mantıkta bende olmadığı için bana Eyvallah.Merhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?
Aga ne yapacaklar senin dosyanı? NASA'da falan mı çalışıyosun?Merhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?
malwarebytes kullanabilirsinizMerhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?
ya karpersky ya da eset erişebilirse? onu hiç düşündünüz mü?KasperSky veya Eset yüklersen, kimse erişemez dosyalarına korkmana gerek yok.
Hocam o yüzden değil belki resimler yayılır vs. açısından.Aga ne yapacaklar senin dosyanı? NASA'da falan mı çalışıyosun?
FBI ya da CIA de çalıştığını düşünüyorum. ?NASA'da falan mı çalışıyosun?
Başkaları da aynı şeyi düşünüyor, ve bu mesajı yazarak mantığın dibine vurmuş oluyorsun.Şurada 7 milyar dur 8 Milyar nüfuslu Bu mavi gezegende....Neredeyse 200 ülke içinde....Asya'da bulunan....Orta doğu da yer alan....Türkiye adlı ülkede(Canım ülkem <3).....81 il içinden.....En küçük illerden birinde....Bir apartman dairesinde....bir odada bulunan tarihi eski çağlara dayanan bu pc'yi hackletmek için aşırı mantıklı bir şey yapmam gerekiyor.O mantıkta bende olmadığı için bana Eyvallah.
wolfvo
kim neden senin resimlerini dağıtsın kiHocam o yüzden değil belki resimler yayılır vs. açısından.
Öyle bir şey yapsalar dı açığa çıkardılar. Yarışmalar da ödül almaz milyon kullanıcıya ulaşamazlardı.ya karpersky ya da eset erişebilirse? onu hiç düşündünüz mü?
dediğin gibi olsun ama antivirüste bazen virüs olabiliyorÖyle bir şey yapsalar dı açığa çıkardılar. Yarışmalar da ödül almaz milyon kullanıcıya ulaşamazlardı.
KasperSky ve Esetten başkasına güvenmiyorum.dediğin gibi olsun ama antivirüste bazen virüs olabiliyor
güvenme zatenKasperSky ve Esetten başkasına güvenmiyorum.
Hocam ben hep bu programı kullanırdım gayet kullanışlı ve iyi sonuç veriyordu fakat bu haberi gördüğümden beri kullanmıyorum.malwarebytes kullanabilirsiniz
bu haberi technopat yayınlamış pek inanasım gelmedi bu haber yalandır demedim amaHocam ben hep bu programı kullanırdım gayet kullanışlı ve iyi sonuç veriyordu fakat bu haberi gördüğümden beri kullanmıyorum.
Malwarebytes, SolarWinds’ı Hackleyen Grup Tarafından Saldırıya Uğradı
Güvenlik firması Malwarebytes da SolarWinds’e saldıran hackerlardan nasibini aldı. Güvenlik firması Malwarebytes, birçok ABD devlet kurumu ve özel şirketiwww.technopat.net