Bilgisayarımın Izlendiğini Nasıl Anlarım?

Emre Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Merhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Merhaba ben dosyalarıma başkasının erişebileceğinden korkuyorum. Dosyalarıma eriştiklerini nasıl anlarım?
Şurada 7 milyar dur 8 Milyar nüfuslu Bu mavi gezegende....Neredeyse 200 ülke içinde....Asya'da bulunan....Orta doğu da yer alan....Türkiye adlı ülkede(Canım ülkem <3).....81 il içinden.....En küçük illerden birinde....Bir apartman dairesinde....bir odada bulunan tarihi eski çağlara dayanan bu pc'yi hackletmek için aşırı mantıklı bir şey yapmam gerekiyor.O mantıkta bende olmadığı için bana Eyvallah.

wolfvo

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Şurada 7 milyar dur 8 Milyar nüfuslu Bu mavi gezegende....Neredeyse 200 ülke içinde....Asya'da bulunan....Orta doğu da yer alan....Türkiye adlı ülkede(Canım ülkem <3).....81 il içinden.....En küçük illerden birinde....Bir apartman dairesinde....bir odada bulunan tarihi eski çağlara dayanan bu pc'yi hackletmek için aşırı mantıklı bir şey yapmam gerekiyor.O mantıkta bende olmadığı için bana Eyvallah.

wolfvo

Başkaları da aynı şeyi düşünüyor, ve bu mesajı yazarak mantığın dibine vurmuş oluyorsun.

Emre Durden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22

LinuxIsNotUniX

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
963
Hocam ben hep bu programı kullanırdım gayet kullanışlı ve iyi sonuç veriyordu fakat bu haberi gördüğümden beri kullanmıyorum.
bu haberi technopat yayınlamış pek inanasım gelmedi bu haber yalandır demedim ama :D