ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
palavra pcler 7/24 çalışabilir bataryayı sökmeye kalkma elinde kalır.
Anladım anladım teşekkür ederim yorumun için. Tartışmanıza gerek yok sağolun.Ben ilk mesajımda ne yazdım ? Eğer çok ısınırsa ömrünü kısaltır diyorum zaten. kasa içi hava akımı iyice ve fanlar kaliteli ise anakartta mosfet soğutucular iyi ise flan sorun olmaz diyorum zaten. Veya Laptop ise altına ekstra soğutucu takılıp PC soğutuculabilir.
Kendim yıllarca abim ile knight online oynadım ve 3 PC rahat 1-2 sene hard kullanıldı en ufak bir sorun olmadı. ( Olmayacağı anlamına gelmez tabi ama ısınmadıkça sorun olmuyor işte NOKTA.)
Anladım. Bataryayı çıkarmak gibi bir düşüncem olmadı mecbur böyle kullanacağım. Tabii yıprandığı gerçeğini biliyorum, zaten bu modelin bataryası çıkmıyor.palavra pcler 7/24 çalışabilir bataryayı sökmeye kalkma elinde kalır.
Hayır canım niye vurayım bilgisayaraona vurmazsan bişey olmaz.
bazı sivriler kapağını açıp söküyor şöntlü yapılmışsa bataryasız çalışmıyor yada randımanlı olmuyor anakart yansa komple çöp garanti dışı kalıyor.Anladım. Bataryayı çıkarmak gibi bir düşüncem olmadı mecbur böyle kullanacağım. Tabii yıprandığı gerçeğini biliyorum, zaten bu modelin bataryası çıkmıyor.
abi ilk defa forumda cevap yazdığını gördüm 2020 yılındaServer'la ne yapsın?