Sistem özellikleriniz nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim.win10 ,win8 ne yaparsam yapayım bilgisayarı kullandıktan yarım saat 1 saat sonra bilgisayar donuyor kapatmak zorunda kalıyorum
Sistem özellikleriniz nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim.
4 GB RAM ile Windows 10 kullanılabilir ve ekran kartının Windows 10 64 Bit driverları da bulunuyor fakat çoğunlukla HDD ile kullanılmasını pek önermiyorlar. Yaşanan donma sorunu bundan kaynaklanıyor olabilir. Dilerseniz HDD ile Windows 8.1 kurabilirsiniz driver desteği 8.1 64 Bit içinde bulunmaktadır. Fakat illa güncel kalmak istiyorum derseniz SSD almanız gerekiyor.4 gb ram hdd var
Buradan CrystalDiskInfo uygulamasını indirerek HDD sağlığını kontrol edin. Ve verileri ekran görüntüsü ile benimle paylaşın.win 8.1 de denedim malesef aynı sorunu yaşıyorum belli olmuyor ne zaman donacağı bazen açtıktan 20 dk sonra bazen 3 4 saat sonra windows 7 de hiçbir sorun yaşamıyorum
Sizden ricam Download Hard Disk Sentinel indirip verileri benimle paylaşır mısınız? Bu da başka bir uygulama ve daha detaylı sonuçlar göstermektedir.buyrun
Sizden ricam Download Hard Disk Sentinel indirip verileri benimle paylaşır mısınız? Bu da başka bir uygulama ve daha detaylı sonuçlar göstermektedir.
çok pardonYakından ekran görüntüsü alırsanız sevinirim bulanık olmaması için.
Bu programı HDD Regenerator indirin. HDD'de bulunan sorunları düzeltecektir. Ardından tekrar Hard Disk Sentiel veya CrystalDiskInfo açarak sarı uyarıların olup olmadığına bakın.çok pardon
Bulmaya çalışıyoruz.sorunu bulduk mu şuan anlayamadım![]()
ya zaten değiştireceğim bilgisayarı beni bir müddet daha götürse bana yeterli bu sorunu bayadır yaşıyorum yaklaşık 4 senedir win7 kullanıyorum şimdide format atarken bi yazayım belki olur dedimbütçeniz varsa yeni bir disk almanız daha mantıklı.
Değiştirecekseniz Windows 7 sizin için sorun değilse bi' müddet kullanmaya devam edin o zaman.ya zaten değiştireceğim bilgisayarı beni bir müddet daha götürse bana yeterli bu sorunu bayadır yaşıyorum yaklaşık 4 senedir win7 kullanıyorum şimdide format atarken bi yazayım belki olur dedim