Bilgisayarımı Korumak

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bilgisayarıma oyun program müzik video vb şeyler indırıyorum illaki bi antivirus programı lazım
nortonumu 360, Norton internet security, kaspersky hangısını kullanmamı onerirsınız

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İşletim sistemi nedir??.. Ona göre bi antivirüs önerelim..

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
muratflash Kardeş Windows 8 İçinde Önerebileceğin Birşeyler Varmı Açılışı Yavaşlatmayacak Ve Kasmayacak :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Windows 7 için

Avast free antivirüs bunun yanına IOBit Malware Fighter ve başlangıçta çalıştırılmadanda Malwarebytes Antimalware programı bunlar yeterli olur.. Ama avastla ıobitin malware programı arka planda sürekli çalışsın..

Birde antivirüs programı illaki avast olması şart değil Avira veya AVG de olablir..

Birde eğer net üzerinden alışveriş veya banka işlemleri yapıyorsan Zemana AntiLogger programınıda bunların yanına kurun..

muratflash Kardeş Windows 8 İçinde Önerebileceğin Birşeyler Varmı Açılışı Yavaşlatmayacak Ve Kasmayacak :)
Windows 8 e gelince bazı antivirüs programları metro uygulamalarını çalıştırmyor veya metrodaki internet ağını kesiyor.. Mesela Kaspersky ve Avast tecrübelerime dayanarak söylüyorum metrodaki uygulamalarda sıkıntı çıkarıyor.. O yüzden ben şu anada W8 le gelen MSE ve ıobit malware Fighter programlarını kullanıyorum şimdilik iyi gibi görünüyor fakat siz belki daha yüksek seviye güvenlik isteyebilirsiniz.. Avira veya AVG kurabilirsiniz..

Birde ben genelde ücretsiz programları önerdim hep güvenliğinizin en üst seviye olmasını istersenizde antivirüs programlarının ücretli versiyonlarınada yönelebilirsiniz..

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür Ederim, O zaman MSE Kullanmaya Devam Aslında MSE Değil Windows Defender Yazıyor Ama MSE Yüklemeye Çalıştığım Zaman Defender Zaten MSE'dir Gibi Birşeyler Çıkıyor Teşekkürler Tekrardan

Ayrıca; Yukarıdaki Yorumumu Hepsi Kalın Yazmışım Fark Etmemişim Özür Dilerim :)

mahmut511511

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani kalıcı olarak performansım düşer ? yavaşlar

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510

Teşekkür Ederim, O zaman MSE Kullanmaya Devam Aslında MSE Değil Windows Defender Yazıyor Ama MSE Yüklemeye Çalıştığım Zaman Defender Zaten MSE'dir Gibi Birşeyler Çıkıyor Teşekkürler Tekrardan

Ayrıca; Yukarıdaki Yorumumu Hepsi Kalın Yazmışım Fark Etmemişim Özür Dilerim :)
Windows Defender işte o MSE..

Ama onun yanına bi anti Malware programı kurun tek başına yeterli olmuyor..

yani kalıcı olarak performansım düşer ? yavaşlar
Yaa zaten bi antivirüs programı sisteme yük aynısından bi yük daha bindirmenin manası ne??.. Kalıcı derken antivirüs programını kaldırınca normale dönersin..