Bilgisayarımı başkası YÖNETİYOR !!!

yasin_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bugün Gs-bjk maçını izlemek için arkadaştan link istedim oda bir program verdi

FreeHDsoccer yükledim maçı izledim nese tam maç bitti tabi maçı izlerken msnde arkadaşla konuşuyorduk arada maç biter bitmez msnde A. War :cursing: diye küfür yazılmışş arkadaşıma bende klavye kendi yazdı sandım tutukluluk yaptıysa diye :biggrin: arkadaşa şöyle yazdım son ileitiyi ben yazmadım k

bakma yazdım tam o sırada msn ye ben yazdım yazdı biri arkadaşa gönderdi küfür etmeye başladı

arkadaşa ne oldu bnde anlamadım face açıktı faceme baktı mouse yi o kullandı bilgisayarın kontrolünü o aldı :cursing: bnde hemen res attım makineye nese bilg. hoşgeldiniz ekranı geldi ama 15 dk öle bkledim

açılmadı sonradan açıldı makine kasıyo donuyo kullanamadım prgoramı hemen kaldırdım ama o kişi tekrar ele geçirebilirmi bilgisayarımı ????:blushing:

Not: Arkadaşlar Sakın Sizde FreeHdSoccer programını YÜKLEMEYİN !!!

konuyu yanlış yere açtıysam k. bakmayın doğru yere taşırsanız sevinirim adminler :biggrin:)

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
bilgisayar yeniden açılınca yani bir IP adresi alıyor dolayısıyla o kişiler senin yeni IP adresini bilemeyecekleri için (programları kaldırmışsın) bir daha giremezler bilgisayarına ama program artıkları olabilir onları da silersen hiç bir şekilde karşılaşmazsın bir daha bu tür bir olayla :)

yasin_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
programı kaldırdım derken program kaldırda yoktu o programı sadece sağ tıkla sil yaptım ama başka ne yapabilriim ?

ve artıklar derken kayıt defterinde olabilir mi diyorsun ?

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
combofix'le tarat istersen...bi daha da maç için sahte şeylere bulaşma

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bence temiz bir format at için rahat olur:)

ha uğraşamam dersen emsisoft antimalware indir tarat. sonra pcye bi tane firewall kur :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Senin için kötü ama bizler için güzel bi bilgilendirme olmuş (:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Keylogger yediysen işin zor, en iyisi temiz bir format olur. Ben 2008 yılında knight oynarken keylogger yediğimde ne combofix, ne kaspersky, ne norton temizleyememişti. Pc'de ZoneAlarm kuruluydu birde. Bunları kurup pc'yi temizledikten sonra yine klavyeden her girdiğim harf karşı tarafın e-mail'ine gitmişti :) ve bana örnek olarak konuşmalarımı mail olarak atmıştı. O yüzden format atmanı öneririm.

Bu arada 2009 imiş :D
http://doctus.org/showthread.php?p=354568#post354568

tipitip

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende aynı programı kullanıyorum ama henüz öyle bi durum yaşamadım hatta bugün tekrar kurdum. inş. bana giren çıkan olmamıştır :D

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Güvenli kiple gir, başlat çalıştıra msconfig yaz bütün çalışan programları başlangıç sekmesinden kaldır. firewall destekli antiviruslerden birini kur ve ağı izle yetkisiz izin isteyen uygulamayı yakalayacaktır av blokla gitsin.

Bir daha da bu tür şeylerle bilgin olmadıkça uğraşma.

Şifrelerini de değiştirmeni öneririm...

yasin_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence temiz bir format at için rahat olur:)

ha uğraşamam dersen emsisoft antimalware indir tarat. sonra pcye bi tane firewall kur :)

fotmat atsam daha iyi olacak kesin bilgisayar iyice kafayı yemeye başladı daha da kötü olmadan temiz bir format atıyım.

--- Mesaj Güncellendi ---

yardımcı olduğunuz için tşk ederim hepinize :cool:

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar bugün Gs-bjk maçını izlemek için arkadaştan link istedim oda bir program verdi

FreeHDsoccer yükledim maçı izledim nese tam maç bitti tabi maçı izlerken msnde arkadaşla konuşuyorduk arada maç biter bitmez msnde A. War :cursing: diye küfür yazılmışş arkadaşıma bende klavye kendi yazdı sandım tutukluluk yaptıysa diye :biggrin: arkadaşa şöyle yazdım son ileitiyi ben yazmadım k

bakma yazdım tam o sırada msn ye ben yazdım yazdı biri arkadaşa gönderdi küfür etmeye başladı

arkadaşa ne oldu bnde anlamadım face açıktı faceme baktı mouse yi o kullandı bilgisayarın kontrolünü o aldı :cursing: bnde hemen res attım makineye nese bilg. hoşgeldiniz ekranı geldi ama 15 dk öle bkledim

açılmadı sonradan açıldı makine kasıyo donuyo kullanamadım prgoramı hemen kaldırdım ama o kişi tekrar ele geçirebilirmi bilgisayarımı ????:blushing:

Not: Arkadaşlar Sakın Sizde FreeHdSoccer programını YÜKLEMEYİN !!!

konuyu yanlış yere açtıysam k. bakmayın doğru yere taşırsanız sevinirim adminler :biggrin:)

İlacın bende kardeşim. Comodo Free Antivirüs derdinin dermanı olacak. Ücretsizdir ve bilgisayarında ne zararlı varsa anında temizleyecek. Sitesindeki referanslarına da göz gezdirirsen ve nerelerin bu programı kullandığını görünce neden bu kadar emin konuştuğumu anlarsın.

Browser olarak da genelde Comodo Dragon kullanırsan (beraberinde geliyor) daha sağlam web koruması sağlar.

wedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
muhtemelen trojan bulastırıp bılgısıyarına gırmıstır aslanpayi arkadasın dedigi gibi Comodo Free Antivirüs bu programı dene veya combofix.. en temız cozum ise format kafan rahatlar..

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
çok ılgınç arada kullandıgımız bir programdı o :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Çok ilginç. O programı ben de kullanıyorum bazen, ancak dediğin gibi bir durumla karşılaşmadım. Sadece arada bir birkaç site sayfası açılıyor arka planda. Peki antivirus kullanmıyor musun?

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya bilgisayarında olan tek şey birinin senin yerine arkadaşına MSN'den küfürler yazması mı? Bu mu? Bunu arkadaşın da yapmış olabilir de o yüzden söylüyorum. Discovery diye bir Messenger eklentisi vardı. MSN'de konuşurken karşıdakinin yerine yazabiliyordun. Arkadaşa yapmıştım bir kere de oradan biliyorum. Kendime küfür etmiştim falan, adam telefonla arayıp "Abi valla ben yapmıyorum." falan filan açıklamaya çalışmıştı bir saat, komediydi.

yasin_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bilgisayarında olan tek şey birinin senin yerine arkadaşına MSN'den küfürler yazması mı? Bu mu? Bunu arkadaşın da yapmış olabilir de o yüzden söylüyorum. Discovery diye bir Messenger eklentisi vardı. MSN'de konuşurken karşıdakinin yerine yazabiliyordun. Arkadaşa yapmıştım bir kere de oradan biliyorum. Kendime küfür etmiştim falan, adam telefonla arayıp "Abi valla ben yapmıyorum." falan filan açıklamaya çalışmıştı bir saat, komediydi.
sorun msn de bnm yerime yazması değil tamamen bilgisayarı onun yönetmesi mouse u bile o kullandı facemi açtı daha ne olsun sorun mu diyorsun bide :cursing:

Çok ilginç. O programı ben de kullanıyorum bazen, ancak dediğin gibi bir durumla karşılaşmadım. Sadece arada bir birkaç site sayfası açılıyor arka planda. Peki antivirus kullanmıyor musun?

avast programını kullanıyorum kardeşim :cool:

muhtemelen trojan bulastırıp bılgısıyarına gırmıstır aslanpayi arkadasın dedigi gibi Comodo Free Antivirüs bu programı dene veya combofix.. en temız cozum ise format kafan rahatlar..

dediğin gibi temiz bir format attım en iyisi değil mi :biggrin:

arkadaşların önerdiği programlarda fayda etmedi :hammer:

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
5 tl verip kaveye gitseydin bunlar olmayacaktı:D:D:D

yasin_71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 tl verip kaveye gitseydin bunlar olmayacaktı:D:D:D

5 tl vermek önm değil bnm için ama 6 tane maç oynanacak 5 tlden 30 tl yapar bedava izlemek varken :D
yapan gerçekten güzel program yapmış hiç donma yok kaliteli canlı yayın snn anlayacağın :)

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yuhhh bir ara bendede hoşgeldiniz yazısı gelmişti 10- 15 dk durmuştu öylece bende bu programı yüklemiştim demekki bu yüzdenmiş :ohmy: tesadüfe bak ! Ama Allahtan senin başına gelen msn faciası benim başıma gelmedi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım Bence ZoneAlarm kullan o proğram sayesinde bilgisarayına kimse sızamıyor

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
O da çok kastırıyor bea

ayrıca benim bir arkadaş çok bilmiyordu program bütün exe dosyalarını engellemişti sadece msn internet fln açıyordu oyun başka program vs açılmıyordu :D ayarlarını yaparken biraz okumak lazım ne diyor bu arkadaş diye :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
ayrıca benim bir arkadaş çok bilmiyordu program bütün exe dosyalarını engellemişti sadece msn internet fln açıyordu oyun başka program vs açılmıyordu :D ayarlarını yaparken biraz okumak lazım ne diyor bu arkadaş diye :D

işim gücüm yokta onu mu?? okuyacağım :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Veya Bazı antivürüs yazılımlarında firewall var o zone alarm'la aynı işi görür onu yükleyebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım dün kilitlendi ve kendı kendıne haraket etmeye basladı rest attım dondu ve qov3 denilen ınternet arama motorundakı degişik kodlar bilgisayarı kilitliyor sonra bılgısayarım dan arama yaparak hepsının c dekı yerını belırleyerek sıldım sonra tekrar rest atım bu sefer kendını çoğalttı bu programa dikat edin genelde bir oyun bir program indirirken kendilinden iniyor kendi kendini kuruyor allahtan pc tanıdımız vardı aradım hemen kapat dedı kapadım ve suan ddos , hackpro ,exlive güvenlik donanımı yaptı arkadasım cok ıyı durumda güvenlik duvarını sakın kapamayın genelikle wındows 8 ın güvenlik duvarını ındırmeyı deneyın ozaman sonucu göreceksiniz SAYGILAR...!