BLackSouL_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar dün gece bilgisayarımda bir yavaşlama olduğunu farkettim,neyse bir ara kapattım tekrar açtım. msconfig'e baktığımda "dumprek -0 k" gibi bir ibare gördüm. Sonrasında bilgsayar kendine reset atmaya başladı. Birkaç kez attıktan sonra açılış ekranında reset atmaya başladı. Sonrasında windows düzgün bir şekilde başlatılamadı hangi modda çalıştırmayı istersiniz diye siyah bir pencere geldi Güvenli mod vs. vs. Güvenli modda açmayı denedim. Açılış ekranı gelmeden restart attı. Bu restarttan sonra format denedim. Bu kezde BIOS'u bile göremeden kalıyor bilgisayar. Bilgisayarın power düğmesine bastığımda ışıklar yanıyor, fanlar çalışıyor ama bios ekranı dahi göremiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ayrıca sorunn kaynağını biliyorsanız sms-çağrı için telefon numaram 538 874 10 36. Ödemeli atabilirsiniz. Kafayı yemek üzereyim. Kasayı temizledim. Ramleri,ekran kartını, HDD'i çıkarıp tekrar taktım. Sonuç aynı. Unutmadan bir defasında kasa içini açmadan önce, donanım sorunlarında çıkan uzun "dıııt" sesi çöıktı. Ama hiçbir donanıma dokunmamıştım henüz. En son bu sesi ram takmay çalıştığımda yanlış takmıştım, o zaman duymuştum..
Yardımlarınızı bekliyorum..
Yardımlarınızı bekliyorum..