Bilgisayarımdan ses gelmiyor

Desise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar,

Bir arkadaşımın kullanmadığı bilgisayarı aldım bana verdi, her şeyi iyi hoş ama kulaklık taktım ve çalmadığını fark ettim yazılımsal olarak her türlü şeye başvurduğumu söyleyebilirim driver'lar güncel aygıt yöneticisinden kontrol ettim ama çalışmıyor arka taraftan taktığımdada aynı sonuç var

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Anakartın modelini internette arat. Kendi model anakart sayfasına götürecek seni.
Oradan anakartın kendi Support > Drivers bölümüne gidersen ses driverleri karşına çıkmalı. İşletim sistemine uyumlu olanı İndir ve Kurulumunu yap.

Realtek sitesinden indirilen uygulamalar çoğu anakartta çalışmıyor çünkü. Ses driverini hep anakartın kendi sitesinden indirmelisin.

Desise

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakartın modelini internette arat. Kendi model anakart sayfasına götürecek seni.
Oradan anakartın kendi Support > Drivers bölümüne gidersen ses driverleri karşına çıkmalı. İşletim sistemine uyumlu olanı İndir ve Kurulumunu yap.

Realtek sitesinden indirilen uygulamalar çoğu anakartta çalışmıyor çünkü. Ses driverini hep anakartın kendi sitesinden indirmelisin.
Bir fark yaratmadı maalesef

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Peki aygıt yöneticesinde ses driverini silmişmiydin yenisini kurarken? Arkadaş eğer silmediysen birisini silki diğeri üstüne yazılıp aynı olayı yaşatmasın sana.

Ben gösterirdimde dil rusça bişey anlamayacaksın zaten :D