Bilgisayarımdan Ses Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaidS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iyi günler;

Bilgisayarımdan sürekli zırr gibi bir ses çıkıyor.Ayağımla vurduğumda ses 2-3 saniyeliğine gidiyor :D ama sonra geri geliyor :(

Sorun ne olabilir ?

Not1 : Bilgisayar 5 yıllık
Not2 : Ekran kartı yok

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bence bir iki vurusla olmaz pencerden at yenisini al
:) :)
Kesin cozum!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fanlar yapıyordur o sesi.

İşlemci fanı, sistem fanı vb.

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bozuk olan fanın yada fanların değişmesi lazım

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
işlemci fanı değilse , bozuk olan fanı söküp, pervane milini yatağından çıkarıp gres yağıyla yağlayarak sesi kesebilirsin.Tabi beceerebilirsen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Valla Bendede Aynı Ses Geliyo Ayamla Vuruyommm 5 Saniye osnra tekrar gelıyo

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güç kaynağı Fanında ses geliyor vurma yerine o sesi cıkarırken Bilgisayarınızın Arka kısmında bulanan fanın üzerine biraz elinizde basılı tutun ses kesildiğini göreceksiniz.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Muhtelemen fanlar kirlendi yada kablolardan biri fanlara sürtüyor. Kasanın içini aç saç kurutma makinese falan hava üfleyen bir aletle temizle. Kabloları kontrol et herhangi bir yere sürtüyorlarmı diye. Yanlız kasayı saç kurutma makinesi ile temizleyeceksen uzun süre parçarala tutmamaya dikkat et. Aşırı ısıtıyor.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Laptopsa hic sokme. Bilgin yoksa tekrar toparlamayabilirsin. Ses fandan geliodur. Bilgisayrci yolu gozuktu :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iyi günler;

Bilgisayarımdan sürekli zırr gibi bir ses çıkıyor.Ayağımla vurduğumda ses 2-3 saniyeliğine gidiyor :D ama sonra geri geliyor :(

Sorun ne olabilir ?

Not1 : Bilgisayar 5 yıllık
Not2 : Ekran kartı yok

Birincisi 5 yıllıkmış bilgisayarın ve arada formatlar attırmıyorsan tabiki zorlanıyordur. İkincisi ekran kartının olmaması tabiki kötü bütçen uygunsa en kısa sürede takdır diyorum. Muhtemelen yorgunluktan veya fan dan kaynaklanan bir problemdir.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Fanların pislenmiş senin :D kendinde çıkarıp temizleyebilirsin arkasındaki etiketi sök bi kaç damla makine yağı olay tamam :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ben de de geliyor ama sonra geçiyor bi şey açıncada tıkılamaya baslıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Git Pc"ne başlat tuşu varya oranın yanına 4,5 kere vur olıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bendede aynı sorun var ama benimki leptap ben napabilirim sogutucu yerinden bayagı bi ses geliyo vırrrrrvııııırırırızırr bu şekilde:crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:

Algos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar size bir kac sorum olacak.. Kullandigim leptap hp pavilion core i5 3sene oldu alali ve gecenlerde windows 10nu yukledim ama yukledigim
O gunden beri cok hizli bi sekilde calismasi ve fan lardan cok ses gelmesi vi video baktigimda ise daha sesli bi sekilde calismasi oyuna gordigimde ise bahsetmek istemiyorum bana yardimci olabilirmisiniz