Bilgisayarimdaki usb ler çalişmiyor yardimm!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo132
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emo132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedense birden oldu daha öncede olmuştu klavye ve fare birden gitti sonra ne yaptıysam çalışmadı, farklı fare klavyeler denedim olmadı, hepsinde farenin ışığı çok yanıyo ama çalışmıyo. Klavyeden hiç tepki yok ikiside usb girişli, ps/2 portlu klavyem var tuşları bozuk ama onu çalıştırıyor ve usb flash belleğimide çalıştırmıyor takıyorum pc hiçbir tepki vermiyo daha öncede böyle olmuştu sonra kendi kendine düzeldi. Pcyye format attım komple diski biçimlendirdim bidaha yükledim , biosa felanda baktım baya şeyler yaptım düzelmedi lütfen yardım!

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Donanımsal bir sorun olabilir. Pci bir usb kart alıp kullanabilirsin.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
anakart üstünde power kablosunu cek ve pili de çıkart 30 sn bekleyip yeniden tak

emo132

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsini denedim clients olmadı başka çözümü olan?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
usb portlar iptal olmuş yapacak birşey yok arkadaşın dedigi gibi pci usb kart almalısın

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Sen chipset driverlerini yüklediğine emin misin ?

mondal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence de donanımsal bir sorun. İyi bilen birine göster iyice berbat etme ihtimalin olabilir.

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benimde buna benzer bir sıkıntım var telefonu usb kablo ile bilgisayara başladığımda sürekli aygıtın iletişimi kesildi falan diyip telefonu yok sayıyor eski telefonumu da kendi arakablosu ile bağladığım zaman aynı sıkıntıyı yaşıyordum

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bizim eski masaüstünde aynı problem var bence anakartta sorun var ne yaptıysam düzelmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
advenced system vs. gibi temizleme hızlandırma programında bilgisayarını hızlandırmak için usb girişlerini pasif duruma cevirmiş program, onları aktif etmelisin tekrar. Not: bu hızlandırıcı programı silmişsen, tekrar yukleyip aktif ederek (iş kipi, oyun kipi vs..) activite etmelisin...