Bilgisayarimda Mavi Ekran Hatası Alıyorum

zerza30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Screenshot_2017-12-31-18-14-56.jpg

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
BlueScreenView isimli programı yükleyin ve programı çalıştırın.
Bu program ile karşılaştığınız mavi ekran hakkında bilgiye ulaşabiliriz.
Programdan ekran görüntüleri paylaşmanızı istiyorum.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Yöntem 1:
1. Adım:
Bilgisayarı Güvenli modda önyükleyin ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Güvenli mod Windows'u sınırlı sayıda dosya ve sürücü ile başlatır. Başlangıç programları güvenli modda çalışmaz ve yalnızca Windows'u başlatmak için gereken temel sürücüler yüklenir.

2. Adım:
Sorun Güvenli Modda devam ediyorsa , temiz önyükleme yazılımı çakışmalarını gidermeye yardımcı olduğundan, üçüncü taraf bir uygulamanın sorun oluşturup oluşturmadığını kontrol etmek için temiz önyükleme gerçekleştirin .
Not : Sorun giderme işleminden sonra , bilgisayarı Normal başlatma moduna geri döndürmek için "Bilgisayarı her zamanki gibi çalıştırın " bölümüne bakın .

Yöntem 2:
Bekleyen tüm Windows Güncelleştirmelerini yükleyin ve herhangi bir değişim var mı kontrol edin.
Güncellemeleri kontrol etmek için:
a) Açık Windows, ekranın sağ kenarından kaydırma, dokunma yoluyla Denetim Masası'ndaki GüncellemeA ra fare aşağı işaretçisi hareket, ekranın sağ üst köşesinde işaret ederek, bir fare kullanıyorsanız, (ya ve daha sonra da Ara'yı tıklayın ), arama kutusuna Windows Update girerek , Ayarlar'a dokunup tıklatarak ve sonra da İsteğe bağlı güncellemeleri yükle'ye ya da Ekle'ye tıklayın .
b) Sol bölmede simgesine dokunun veya güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatın ve Windows, bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri ararken bekleyin.
c) Güncellemeler bulunursa öğesine veya Güncellemeleri yükle öğesine tıklayın .
Lisans koşullarını okuyun ve kabul edin ve güncelleme gerektiriyorsa, simgesine veya Son'u tıklatın . Bir yönetici şifresi istenebilir veya seçiminizi onaylayabilirsiniz.

Yöntem 3
:
Bu adımları izlemenizi ve Sistem Bakımı sorun gidericisini çalıştırmanızı öneririm :
a. Denetim masasını açın .
b. Sorun Giderme'yi tıklayın .
c. Ekranın sol bölmesinde Tümünü görüntüle'yi tıklayın .
d. Seçenekler listesinde, Sistem Bakımı öğesine tıklayın .
e. İleri'ye tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin.

Sorunun durumunu bize bildirin. Daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen geri gönderin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Kaynak: Error Code - Invalid Process Attach Attempt

zerza30

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Normal modda sistem geri yükleme ile işimi hallettim teşekkürler