AhmetsBrain
Asistan
- Katılım
- 21 Mart 2021
- Mesajlar
- 464
- Reaksiyon puanı
- 114
- Puanları
- 43
- Yaş
- 19
Merhabalar benim bilgisyarimda 2 hesap gorünuyor birisi benim digeri administrators diye birşey nasil kaldırabilirim onu?
O yönetici hesabı.Merhabalar benim bilgisyarimda 2 hesap gorünuyor birisi benim digeri administrators diye birşey nasil kaldırabilirim onu?
Yani?O yönetici hesabı
Sistem üzerinde tam yetkiye sahip olan hesap o hesap.
Benim bilgisayarımda benden yuksek yetkiye sahip baskasi nasil olabilirSistem üzerinde tam yetkiye sahip olan hesap o hesap.
Yönetici yetkisi gerektiğinde kullanmanız için var.Benim bilgisayarımda benden yuksek yetkiye sahip baskasi nasil olabilir
Ama kendi hesabıma girdiğimde bazi yetkilerim yok acaba yönetici hesabına girsem kendime yetki versem olur mu??Yönetici yetkisi gerektiğinde kullanmanız için var.
Yönetici hesabına giremezsin. Virüs değilAma kendi hesabıma girdiğimde bazi yetkilerim yok acaba yönetici hesabına girsem kendime yetki versem olur mu??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da bu virus gibi birsey degil demi
Virüs değil diye düşünüyorum.Ama kendi hesabıma girdiğimde bazi yetkilerim yok acaba yönetici hesabına girsem kendime yetki versem olur mu??
Virüs değilVirüs değil diye düşünüyorum.
Ben de aynısını dedim ya zaten?Virüs değil
Düşünüyorum demişsin.Ben de aynısını dedim ya zaten?
Emin olsam da öyle diyor ium bazenleri .Düşünüyorum demişsin.